Politie Gelderland-Zuid

Drie mannen en wapen mee

Opheusden, 12-09-2010 o
In Opheusden heet de politie zaterdagavond drie mannen aangehouden. Een aangetroffen wapen is in beslag genomen. Een 43-jarige man uit Opheusden en n 19-jarige Tielenaar wordt overtreding van de Weet wapens en munitie ten laste gelegd, een 37-jarige Rotterdammer verzet bij zijn aanhouding.

Naar aanleiding van een melding over een ruzie op straat, was de politie rond 19.30 uur naar de Vuurdoornstraat gereden. Daar werden ze door enkele personen aangesproken en werd een verpakt vuurwapen overhandigd. Dit bleek door hen veiliggesteld te zijn, toen de bezitter het even had weggelegd.
De bezitter bleek de 43-jarige man; hij wees direct na zijn aanhouding naar de 19-jarige. Ook deze werd door de politieagenten aangehouden. De 37-jarige man zat in de auto van het drietal en weigerde alle medewerking in het verdere politieonderzoek bij de auto. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding maar is uiteindelijk ook overgebracht naar het politiebureau in Tiel. Vandaag worden de verdachten verhoord.(1)

Laatst gewijzigd 12-09-2010 12:39 | © Regio Gelderland-Zuid |