Ludo van Eekelen uit Wouw wint 12 Mooiste Trucks Verkiezing

12/09/2010 12:50

Transport Online

WOUW/DAMWOUDE, 20100912 --

"Dit is hartstikke leuk", reageert chauffeur Ludo van Eekelen(45) uit Wouw als hij zaterdagavond van Transport Online, hét online informatiemedium voor de transportsector, te horen krijgt dat hij de '12 Mooiste Trucks Verkiezing' heeft gewonnen.

"Het was dit jaar spannend tot op het laatste moment!", aldus hoofdredacteur en uitgever Esther van der Wal - de Vries van Transport Online, zodra de winnaar bekend is. "De redactie heeft dit jaar maar liefst 238 inzendingen binnengekregen waaruit gekozen kon worden. Dus dan mag de winnaar met recht trots zijn dat juist zijn foto gewonnen heeft."

Van Eekelen: "Ik had het helemaal niet verwacht. Ik had nog niet eerder meegedaan. Dus dit is goed nieuws! Een tijd geleden heb ik mij opgegeven voor de nieuwsbrief van Transport Online. Om elke dag te kunnen lezen wat er gebeurt in de transportwereld. Toen ik over de wedstrijd las heb ik direct foto's ingestuurd."

Op de winnende foto staat de witte DAF met groene belettering van Van Oers uit Heerle.

De winnende foto verdient hiermee, samen met de 11 andere winnaars, een plek op de nieuwe kalender van Transport Online die vanaf oktober verkrijgbaar zal zijn.

Over de 12 Mooiste Trucks Verkiezing

Al vijf jaar op rij wordt door Transport Online de 12 Mooiste Trucks Verkiezing georganiseerd. Elk jaar kunnen chauffeurs en transportbedrijven foto's van hun mooiste vrachtwagens insturen. De twaalf foto's die door de bezoekers van Transport Online als beste gekozen worden verdienen hiermee een plek op de Transport Online kalender van het daaropvolgende jaar.





http://www.transport-online.nl/site/12mooisten.php