Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Verzonden: 12 september 10


Ondernemers golfen met JCI Sonsbeek Open in Arnhem ruim 11.000 euro bij elkaar voor Rock&Rolstoelproducties en Johanna Kinderfonds

JCI Arnhem organiseerde op 10 september 2010 JCI Sonsbeek Open voor de zevende keer in Park Sonsbeek voor het goede doel. De opbrengst was E 11.257,65 euro voor het Johanna Kinderfonds. Het winnende team was dit jaar Staalbankiers uit Den Haag. Na de opening door burgemeester mevrouw Pauline Krikke werd Park Sonsbeek even Golfbaan Sonsbeek voor 120 ondernemers en managers die in vier uur 18-holes speelden voor het goede doel tussen de Witte Villa en Kasteel Zypendaal.

Naast de betalingen van de flights leverden diverse sponsoren nog een bijdrage, zowel in natura als financieel. De ballonvaart van City Ballooning werd beschikbaar gesteld door Ernst & Young, aan boord zorgt de chef-kok van het sterrestaurant De Kromme Dissel voor een hapje en een drankje, Dirkzwager Advocaten & Notarissen stelde advertentieruimte beschikbaar, Heijmans Sport en Groen maaide de baan, Brasserie de Boerderij verzorgde hole 13, Robbers & Van den Hoogen stelde een prijs beschikbaar voor de loterij en verzorgde hole 7, sterrenrestaurant de Kromme Dissel serveerde heerlijke hapjes, City Ballooning sponsorde mee aan de polo's en die worden weer geborduurd door Brink Bedrijfskleding, de Heelsumse Golfclub stelde een greenfee beschikbaar, Ekris een weekend cabrio rijden in een BMW Z4 voor de loterij en Angelique Piovillico was de performing artist in de baan. Zo hield JCI Arnhem zoveel mogelijk van de opbrengst beschikbaar voor het goede doel.

Bij de afsluitende netwerkborrel heeft wethouder mevrouw Van Gastel, in bij zijn van de sponsoren en leden van het organiserende Junior Kamer Arnhem (JCI Arnhem) de loterij verzorgt die ook nog eens ruim 500 euro extra opbracht voor het Johanna Kinderfonds. Het Johanna Kinderfonds is een voortzetting van de Johanna Stichting , die samen met Mies Bouwman in 1962 ruim 21 miljoen gulden ophaalde voor de bouw van Het Dorp. Meer informatie is te vinden op www.johannakinderfonds.nl.

JCI (Junior Kamer) is een wereldwijde federatie voor jonge managers en ondernemers tot 40 jaar. Junior Kamer Arnhem is één van de grootste kamers van Nederland en organiseert naast het jaarlijkse JCI Sonsbeek Open golftoernooi, nog vele andere projecten zoals het Wereldhandelsspel. JCI Arnhem bestaat uit circa 40 leden, partners en senatoren. Leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI (Junior Chamber International) is het toonaangevende wereldwijde netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI biedt haar leden ontwikkelkansen en stelt hen zo in staat positieve veranderingen in de samenleving teweeg te brengen. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond. JCI telt meer dan 160.000 leden in ruim 110 landen en 5.000 lokale organisaties.

JCI Nederland is al ruim 50 jaar actief en telt meer dan 2.300 leden verdeeld over 100 lokale organisaties (ofwel 'kamers'). Voor meer informatie over JCI: http://www.jci.nl.