Universiteit Twente

Voorstellingen Vrijhof Cultuurcentrum online

25 mei 2010

Het is zo ver: alle professionele voorstellingen die komend seizoen 2010-2011 te zien zijn in Vrijhof Cultuurcentrum zijn bekend en staan op de cultuur website. Vanaf 13 september is er weer elke maandag een lunchvoorstelling: Broodje Cultuur.

Bij Broodje Cultuur zien we aantal oude bekenden terug, zoals: Buitenkanswinnaar 2move, Johan Hoogeboom, Bas Marée, Fantasten, Bernhard Christiansen, Voeistof, Alkemade & Bloemen, Pietserse & van Pamelen en Marcel Worms.

Daarnaast zijn er veel artiesten die voor het eerst komen optreden bij Broodje Cultuur, zoals: cabarettrio Brokstukken, de zangeressen Joy Wielkens en Beatrice van der Poel, de veelzijdige auteurs Paulien Cornelisse en Arjen Lubach, ManManMan uit België, Wim Sonneveldprijswinnaar Jan van Maanen en de Shtetl Band Amsterdam.

Verder krijgt de serie A-ThAns on tour een vervolg en zijn er de traditionele Jazzdag i.s.m. JazzPodium Drienerlo, Camerettendag en AKF-dag.

Nieuw dit seizoen is de verkiezing van de Campusdichter in 2011 en de samenwerking met Festival Mundial. Hierover volgt in de loop van het seizoen uitgebreidere informatie.
Naast de professionele voorstellingen heeft Vrijhof Cultuurcentrum een uitgebreid aanbod van culturele cursussen en exposities én verzorgen de vele culturele verenigingen op de campus diverse activiteiten.

Kijk voor het actuele aanbod regelmatig op de cultuur website en/of neem een (gratis) abonnement op de Vrijhof Cultuurmail.

Voor meer informatie & reserveringen: www.cultuur.utwente.nl