Gemeente Vlaardingen


Cursus Ken Uw Stad weer van start

21-06-2010 | De cursus 'Ken uw Stad' (ook wel 'Vlaardingenlogie' genoemd), gaat op 13 september van start. De bijeenkomsten zijn op maandagmiddag of -avond en worden elke week op een andere plek gehouden.
naar voordrachten en inleidingen over Vlaardingen, haar historie en
-zelfs- (tijdens de laatste bijeenkomst
met Burgemeester Bruinsma) haar toekomst.

De begeleiders zijn leden van het ServiceTeam VVV Vlaardingen. Zij laten u 'alle hoeken van de stad zien', want de bijeenkomsten worden gehouden in elk van de Vlaardingse musea, in het stadsarchief, het stadhuis, de Heemtuin, Grote Kerk en op nog veel meer bekende plekken.

Deelname aan de gehele serie kost EUR60 per persoon (echtparen EUR 110, inclusief één explemplaar van de syllabus 'Handboekje Vlaardingen"). Dit seizoen wordt de cursus voor de 20^e keer gegeven en dat betekent dat zo'n 2000 mensen de afgelopen 20 jaar hebben deelgenomen.

Opgeven kan vanaf heden en plaatsing gebeurt in volgorde van opgave. Zowel tijdens de middag- als de avondcursu zijn er 25 plaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.ken-uw-stad.nl of neem contact op met cursus-soördinator Arie Ouwendijk, telefoon (010) 435 3322.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000