Interpolis presenteert nieuwe visie op verzekeren

09/09/2010 11:39

Interpolis

Interpolis presenteert nieuwe visie op verzekeren & opent preventiewinkels

Maandag 13 september presenteert Interpolis de nieuwe visie op verzekeren en opent 4 preventiewinkels. Interpolis stelt dat preventie de sleutel is tot een veilig huis. Door preventiemaatregelen te nemen, wordt schade beperkt en voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing. Verzekeren wordt in Interpolis' nieuwe visie op verzekeren zelfs het sluitstuk.

Om preventie makkelijk te maken voor iedereen, opent Interpolis een Preventiewinkel. Hierin beleef je waar mogelijke risico's zich bevinden, krijg je advies over het voorkomen van brand-, inbraak- en waterschade, en kun je preventieproducten kopen. Met een grote campagne, waar de Preventiewinkel deel van uitmaakt, wil Interpolis preventie hoog op de agenda zetten. Net als de Brandweer overigens, die onlangs alle Nederlanders opriep hen te ontlasten door zelf actiever bij te dragen aan brandveiligheid en zich bewust te zijn van de risico's.

Officiële opening

Graag nodigen we u uit voor de presentatie van Interpolis' nieuwe visie op verzekeren én de officiële opening van de tijdelijke Preventiewinkel op 13 september 2010.

De preventiewinkels in Amsterdam (Kalverstraat 101) en Rotterdam (Lijnbaan 98) openen om 14.00u.

In Amsterdam met Rob Coolen, directeur Interpolis, en Ricardo Weewer, commandant brandweer Amsterdam-Amstelland.

In Rotterdam met Ronald Overbeek Bloem, directeur communicatie Interpolis, en Jos de Graaf, hoofd Veilig Leven van de Brandweer Rotterdam-Rijnmond.

Programma

14.00u Ontvangst

14.15u Welkom

14.20u Interpolis: Uitleg nieuwe visie op verzekeren en de preventiewinkel

14.35u Brandweer: Visie van de brandweer op preventie

14.50u Vragenronde

15.00u Mogelijkheid voor individuele interviews (op aanvraag)

15.15u Borrel + rondleiding door de winkel

De preventiewinkels in Amstelveen (Binnenhof 37) en Groningen (Guldenstraat 30) openen om 15.00 uur.

Journalisten krijgen op deze locatie uitleg over de preventiewinkel, de visie van Interpolis op verzekeren en een rondleiding. Dit wordt verzorgd door de woordvoerders en risicospecialisten. Ook kunnen journalisten op deze locaties zich aanmelden voor een gratis preventiecheck bij hen thuis.





http://newsclipper.nl/news/id/777