Gemeente Almere

Groot onderhoud aan de Schoutgarage

10-09-2010

Duiventil op de Schoutstraat In verband met groot onderhoud is de Schoutgarage van 13 september t/m 15 oktober alleen toegankelijk voor abonnementhouders. Kortparkeerders worden geadviseerd gebruik te maken van een van de andere parkeergarages in Almere Stad, bijvoorbeeld de Metropolegarage of de Muntgarage.

In opdracht van de gemeente Almere wordt groot onderhoud aan de garage gepleegd. Zo worden onder andere lekkages aan de bovenste dekken verholpen en krijgt de garage een nieuwe slijtvaste laag die ook vorstbestendig is. Door de Schoutgarage tijdelijk af te sluiten voor kortparkeerders, kunnen de werkzaamheden versneld worden uitgevoerd. Dit beperkt de duur van de overlast.

De Schoutgarage heeft een totale capaciteit van 350 plaatsen. Tijdens de werkzaamheden worden 170 plekken afgezet. De overige plaatsen blijven beschikbaar voor de abonnementhouders.

De gemeente Almere voert als eigenaar en exploitant van de parkeergarages met regelmaat onderhoud uit om te zorgen voor veilige en schone parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers van Almere.

Pagina('s)


* Parkeren