Gemeente Lelystad

Plein 201 in Hanzeborg geopend

Maandag 13 september 2010

Wethouder Meta Jacobs heeft vrijdag 10 september 'Plein 201' geopend in Multifunctionele Accommodatie (MFA) Hanzeborg. Plein 201 is de nieuwe naam van een uniek samenwerkingsverband tussen twee welzijnsorganisaties in Lelystad.

Nieuw logo onthuld

Al jaren zijn buurtcentrum De Roef en ouderencentrum De Inloop bezig om de overgang naar de nieuwe locatie in op rolletjes te laten verlopen en vrijdag verrichtte wethouder Meta Jacobs de officiële opening. Zij onthulde daarbij het nieuwe logo en nam het nieuwe activiteitenboekje in ontvangst.

Breed scala aan activiteiten

In een schitterende ruimte in Hanzeborg zijn niet alleen de bar, het activiteitenprogramma en de bezoekers samengebracht, maar werken sinds kort ook beide vrijwilligersgroepen aan elkaars zijde. Er is een breed scala aan activiteiten voor jong en oud: van kookgroepen tot computercursussen en van yoga tot rolstoeldansen. Plein 201 wil er ook zijn voor mensen die door hun beperking net dat extra steuntje in de rug nodig hebben. Plein 201 is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor en in de wijk, waar iedereen welkom is.
Ja