Onze Lieve Vrouwe Gasthuis



Team Geestelijke verzorging uitgebreid

Amsterdam , maandag 13 september 2010

Sinds september is het team Geestelijke Verzorging uitgebreid met Ayse Türk, moslim geestelijk verzorger. Voor humanistische geestelijke verzorging is Marijn ten Holt beschikbaar. Zij is bereikbaar via de geestelijk verzorgers.
Nieuwe samenstelling Dienst Geestelijke Verzorging

Team Geestelijke Verzorging van links naar rechts: Dirk van den Berg, predikant PKN, Simon Evers, r.-k. pastor, Ayse Türk, moslim geestelijk verzorger en Joost Verhoef, r.-k. pastor

De geestelijk verzorgers zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig. Zij zijn voor iedereen beschikbaar om een vertrouwelijk gesprek mee te voeren. Maar ook als u samen wilt bidden, de bijbel of de koran wilt lezen, de communie, de ziekenzalving of de ziekenzegen wilt ontvangen.

De geestelijk verzorgers zijn bereikbaar via telefoonnummer 020 599 2494. 's Avonds en in het weekend is de dienstdoende geestelijk verzorger voor dringende vragen bereikbaar via de telefooncentrale.

Het team Geestelijke Verzorging wordt voor de culturele activiteiten in de Onze Lieve Vrouwe Kapel ondersteund door Dionne Polet-Brussee. Dionne is bereikbaar via d.m.brussee@olvg.nl of telefoonnummer 020 599 2980.