SARA en Vancis breiden dienstverlening uit door aankoop Matrix I

13/09/2010 11:07

SARA Reken- en Netwerkdiensten

Dit is een gezamenlijk persbericht van Matrix Innovation Center en SARA

Amsterdam, 13 september 2010 - Matrix Innovation Center heeft een van haar panden op Science Park Amsterdam verkocht aan SARA Reken en Netwerkdiensten. Het betreft gebouw Matrix I gelegen aan Science Park 140 te Amsterdam. Het pand van ca. 3.000 m2 VVO gaat SARA gebruiken als kantoorruimte en blijft deels in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw. Geert Haksteen (partner in Stone22 en bestuurder van Matrix Innovation Center) en Anwar Osseyran (directeur van SARA) zijn zeer tevreden met deze transactie.

Anwar Osseyran, directeur van SARA en Vancis: "Met de aankoop van Matrix I krijgen SARA Reken- en Netwerkdiensten en SARA's dochteronderneming Vancis de beschikking over kantoorruimte op een steenworp afstand van het datacenter in Amsterdam. Hierdoor kan de datacentercapaciteit verder worden uitgebreid en kunnen beide organisaties blijven voldoen aan de toenemende behoefte van relaties en klanten aan ICT-faciliteiten en support."

Geert Haksteen, directeur van Matrix Innovation Center: "Matrix Innovation Center houdt door deze transactie vier gebouwen over (Matrix II, III, IV en V) die geconcentreerd zijn aan de oostzijde van het Science Park. Door de verkoop van Matrix I aan SARA versterkt Matrix Innovation Center bovendien haar financiële positie om verder te gaan met de ontwikkeling van een nieuw laboratoriumgebouw om tegemoet te komen aan de stijgende vraag van bedrijven uit de life science sector."





http://www.sara.nl