Gemeente Aalsmeer

voor Stichting Dag van je Leven!

Nieuwe voorzitter voor Stichting Dag van je Leven!

Op 9 september werd er weer volop gefeest tijdens de gehandicaptendag in de feesttent aan het Praamplein. Wethouder Ad Verburg had de eer om tijdens dit feestgedruis Rob Langelaan voor te stellen als nieuwe voorzitter van Stichting Dag van je Leven. Rob neemt het stokje over van Jos van Rijn. Uiteraard werd Jos ook in het zonnetje gezet.

p Wethouder Verburg: `Jos van Rijn heeft veel betekend voor Stichting Dag van je Leven. In 1998 is de Stichting opgericht door Ria Bouman en Dirk Box, in 2002 is Jos aangetreden als voorzitter. Vanaf dit moment is de Stichting professioneler geworden. Niet alleen de gehandicaptendag in de feesttent maar ook de Botendag is een jaarlijks terugkomende activiteit geworden met vele enthousiaste deelnemers.'

Jos kreeg als afscheid een mooie bos bloemen en een kunstwerk van een cliënt van Ons Tweede Thuis (OTT). Dit kunstwerk kreeg hij uit handen van Ad van Leeuwen, directeur van OTT.

De Stichting Dag van je Leven wil mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke handicap uit de regio Aalsmeer de dag van hun leven bezorgen. De Stichting doet dit onder andere door het mogelijk maken van leuke activiteiten, zoals een botentocht of een feest. De Stichting wil dit realiseren door mensen die ideeën voor originele activiteiten hebben, te helpen deze daadwerkelijk uit te voeren en ze te ondersteunen met kennis, ervaring en middelen. Op deze manier wil de Stichting ervoor zorgen dat goede initiatieven ten behoeve van mensen met een handicap, het draagvlak krijgen die ze verdienen. Kortom een geweldig Aalsmeers initiatief die vele gehandicapten mensen uit de regio de Dag van hun Leven bezorgt.

stichting dag van je leven 9-9-10 vlnr Rob Langelaan, Jos van Rijn en Ad verburg

vlnr Rob Langelaan, Jos van Rijn en Ad Verburg