Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 11.55 uur

Utrecht, 13-09-2010

Inbraak winkel

BREUKELEN In de nacht van zondag 12 september op maandag 13 september is er ingebroken in een winkel op de Kerkbrink.

Rond 02.45 uur is er ingebroken in het filiaal. Ter plaatse troffen agenten een ravage aan. Mede dankzij een aantal getuigen kwamen de agenten al snel op het spoor van de verdachten. Langs de rijksweg wordt het voertuig van de verdachten aangetroffen met daarin een deel van de buit, de agenten volgen het spoor van de verdachten en troffen deze uiteindelijk aan in een schuur te Utrecht. De vier mannen van 16, 17 en 18 jaar uit Utrecht zijn aangehouden en voor verhoor naar het bureau gebracht. De politie heeft de zaak nog in verder onderzoek.

Aanrijding wielrenners

ABCOUDE Zondagochtend 12 september kwamen twee wielrenners ten val na een aanrijding.

Rond 09.45 uur kwamen twee wielrenners in aanrijding met elkaar. De 62-jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel kwam bij de aanrijding ongelukkig ten val en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De 52-jarige man uit Amsterdam kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Rijden onder invloed

WOERDEN Zondagavond 12 september heeft de politie een man aangehouden nadat hij zijn auto in het water had geparkeerd.

Rond 23.45 uur kreeg de politie een melding van een auto die te water was geraakt. Ter plaatse gekomen zagen zij dat het betreffende voertuig uit het water werd getrokken door een andere auto. De bestuurder van de te watergeraakte auto bleek een 24-jarige man uit Woerden te zijn. Hij was onder invloed van alcohol en blies 595 ug/l, hij is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd.