Gemeente Winterswijk


100% Winterswijk op Slingeland FM

100% Winterswijk krijgt elke zondag 10 tot 15 minuten zendtijd op Slingeland FM in het zondagochtendprogramma Muzikaal Ontbijt van Franz te Loo.
Betty Wassink - marketingmedewerker van de Stichting Winterswijk Marketing -ontvangt elke week een Winterswijkse gast om in een gemoedelijk gesprek tijdens de koffie over verschillende onderwerpen te praten. Het programma Muzikaal Ontbijt wordt elke zondag uitgezonden van 9.00 tot 10.00 uur.

De try-out uitzending vond afgelopen zondag plaats. Hierin sprak Betty Wassink met burgemeester Thijs van Beem. Aanstaande zondag heeft zij een gesprek met Frank Kremer, directeur van HSF Logistics BV in Winterswijk. De bedoeling van het programma is om bedrijven en organisaties aan het woord te laten die op een of andere manier een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van Winterswijk.

Uitzending gemist?

De uitzendingen zijn in Winterswijk te beluisteren via de kabel (93,1 FM of via de ether (105 FM). Heeft u een uitzending gemist kijk dan op de site van Slingeland FM (audio archief/uitzending gemist/muzikaal ontbijt).

Tip?

Heeft u een goede tip voor een gesprekspartner die we beslist aan tafel moeten hebben? Mail dan uw suggestie naar info@100procentwinterswijk.nl