Een Nieuwe Wereldspeler in Water

13/09/2010 12:48

Pauw, Sanders, Zeilstra & Van Spaendonck

13 SEPTEMBER 2010

Vandaag wordt een nieuwe wereldspeler gelanceerd op het gebied van behandeling van industrieel water, afvalwater en drinkwater. Ovivo - dat staat voor 'Bringing water to life' - is het resultaat van de fusie begin dit jaar tussen Eimco Water Technolgies (EWT), Enviroquip en Christ Water Technology (CWT).

Het Nederlandse Ovivo Holland B.V. uit Zoeterwoude zal een sleutelrol spelen in de toekomstige strategie van de international. De aanwezige ervaring en expertise vanuit de belangrijkste markten in Europa, Azië, Midden Oosten, Afrika, Noord en Zuid Amerika zullen door Ovivo worden aangewend om een veel grotere range van technologische oplossingen aan te bieden in de wereldwijde watermarkt.

De centrale lancering van het nieuwe merk vindt plaats tijdens de IFAT beurs in München die vanaf vandaag tot en met 17 september a.s. plaatsvindt. Daarnaast veranderen alle 21 vestigingen die tot de groep behoren vandaag officieel hun naam in Ovivo.

Nu de wereldwijde vraag naar schoon water, proceswater en waterbehandeling steeds groter wordt, is deze nieuwe wereldwijde organisatie opgericht met één doel: waarde in water creëren door creativiteit, innovatie en expertise. De nieuwe naam, samen met de aangepaste visie en waarden, zal een duurzaam platform bieden om het beste internationaal erkende waterbedrijf te worden.

Ovivo maakt deel uit van het Canadese GLV Inc. dat actief is in 30 landen op het gebied van waterbehandeling technologie en de productie van pulp en papier. GLV Inc. is genoteerd op de Toronto stock Exchange.





http://www.ovivowater.com