Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterho

Oosterhout, 13-09-2010

17-jarige jongen uit Oosteind aangehouden voor vandalisme

OOSTEIND: Beveiligingsmedewerkers hebben zondagavond omstreeks 23.00 uur op het festivalterrein
"Oosteind Spektakel" aan de Maalderijstraat een 17-jarige jongen uit Oosteind aangehouden omdat hij kort daarvoor met andere jongeren een auto, een Nissan Micra, op zijn zij hadden geduwd.

Een van de beveiligers vertelde dat het incident gebeurde kort nadat de jongerengroep de feesttent had verlaten. De bewakers hielden de jongeren die onder invloed van alcohol waren in de gaten, omdat eerder al door hen provocerende opmerkingen waren gemaakt. De beveiligers achtervolgden de vandalen en wisten de minst snelste te achterhalen. Deze 17-jarige knul is overgedragen aan de politie. Hij werd vastgezet. De eigenaar van de auto,. Een 26-jarige Oosterhouter heeft aangifte gedaan. Zijn voertuig heeft aan de linkerzijkant schade.

Dronken 'beginnend ' automobilist (19) raakt rijbewijs kwijt

WAALWIJK: Een 19-jarige man uit Sprang-Capelle is zondagavond op de Prof. Asserweg betrapt op het rijden onder invloed. De beginnend bestuurder (korter dan vijf jaar rijbewijs) blies 355 ugl en moest daarom zijn rijbewijs inleveren. De agenten controleerden de auto omdat ze zagen dat de bestuurder bij de kruiing Mozartlaan / Beethovenlaan het rode verkeerslicht negeerde. Daarvoor heeft hij ook een
proces-verbaal gekregen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 13-09-2010 14:20 | © Regio Midden en West Brabant |