Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 13-09-2010

Slachtoffer dodelijk ongeval kwam op verkeerde weghelft terecht

STEENBERGEN: Uit onderzoek is gebleken dat de 25-jarige man uit Steenbergen, die vorige week woensdag om het leven kwam bij een ongeval op de Randweg Oost, vermoedelijk zelf op de verkeerde weghelft terecht kwam. Sporenonderzoek en de verklaring van de 22-jarige bestuurster van het andere voertuig wezen uit dat het ongeval gebeurde op de rijstrook in de richting van Halsteren, waar de vrouw op dat moment reed. Vermoedelijk is de auto van de 25-jarige man door aquaplaning gaan glijden op de rijbaan en op de verkeerde weghelft terecht gekomen. De 22-jarige vrouw kon een aanrijding niet meer voorkomen. .
In eerste instantie leek het erop dat het ongeval op de andere weghelft was gebeurd en het voertuig van de 22-jarige vrouw was gaan schuiven door de regen. Na onderzoek bleek het juist het voertuig van de 25-jarige man te zijn wat in een slip raakte.
De auto van de 25-jarige man sloeg over de kop en de man werd uit het voertuig geslingerd. Waarschijnlijk droeg hij geen gordel. De man en de auto kwamen terecht in de sloot naast de weg. De man overleed ter plekke.

Man valt ex lastig

BERGEN OP ZOOM: De politie hield maandag rond 01.30 uur een 41-jarige man uit Bergen op Zoom aan. Even na 01.00 uur kreeg de politie melding dat er ruzie was in een woning aan de Heiningen. Bij aankomst van de agenten was de man, een ex van een bewoner van een pand aan de Heiningen, nog bij de woning aanwezig. Hij wilde niet luisteren naar de agenten en bewoog zich telkens in de richting van de woning. De man werd door de agenten verzocht weg te gaan bij de flat, maar de man weigerde. Hij werd aangehouden en bleef bij zijn aanhouding en tijdens het vervoer naar het arrestantencomplex erg verbaal agressief. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen (13) op gestolen snorfiets aangehouden

ROOSENDAAL: De politie zag zondagmiddag een jongen op een snorfiets rijden op de Burgemeester Schneiderlaan. Omdat duidelijk te zien was dat het voertuig overgespoten was en de bestuurder een stuk jonger leek te zijn dan 16 jaar wilde men hem staande houden. In eerste instantie reed de bestuurder door, maar hij werd korte tijd later tot stoppen gedwongen. De jongen bleek 13 jaar oud te zijn en de snorfiets bleek begin september te zijn gestolen uit een openbare fietsenstalling. Het voertuig is in beslag genomen. De verdachte verklaarde dat hij wist dat het voertuig gestolen was. Hij had gezien dat de daders het voertuig verstopten en hij had het ding meenemen. Hij wilde de snorfiets terugbrengen toen hij werd gesnapt.
De verdachte is na verhoor met bekeuringen voor rijden zonder
rijbewijs, het rijden op een onverzekerd voertuig en het niet voeren van een kentekenplaten.

Sigaretten weg bij inbraak supermarkt

DINTELOORD: Even na 03.00 uur kreeg de politie maandag melding van een inbraak in een supermarkt aan de Westvoorstraat. De daders braken een buitendeur open en namen binnen rookwaar weg. Een buurtbewoner hoorde een klap, zag mensen lopen en alarmeerde vervolgens de politie. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 13-09-2010 16:13 | © Regio Midden en West Brabant |