Frank Wetters gaat, Harald Hameleers komt

13/09/2010 17:00

HTM Personenvervoer NV

Frank Wetters verlaat op 1 januari aanstaande HTM. Frank Wetters was jarenlang werkzaam als hoofd van de afdeling Communicatie en die hoedanigheid onder meer verantwoordelijk voor alle mediacontacten en woordvoering. Frank Wetters start zijn eigen praktijk voor communicatiestrategie en -advies en interim-management.

In de maand september draagt Frank Wetters zijn werkzaamheden over aan Harald Hameleers en zal hem binnen en buiten het bedrijf wegwijs maken. Hij zal dan ook optreden als de coördinator van alle perscontacten en is eerste woordvoerder van het bedrijf. Harald Hameleers is afkomstig is van het communicatiebureau Winkelman & Van Hessen. Harald Hameleers is een communicatiespecialist die geen onbekende is in de openbaar vervoerwereld. Hij werkte, voordat hij bij Winkelman & Van Hessen actief was, bij ondermeer RandstadRail/Citadis-bouwer Alstom, Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

De bereikbaarheid van HTM Persvoorlichting blijft onveranderd: voor alle persvragen belt u 24 uur per dag met telefoonnummer 070 - 3749494.






Noot voor de redactie:

Noot aan de redactie /