Gemeente Rotterdam

fototentoonstelling "op visite in hoogvliet" verlengd

13 september 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

Wegens succes is de fototentoonstelling "Op visite in Hoogvliet" met Hoogvlietse foto's van de huisarts J.J. van Leeuwen verlengd t/m november.
Logo Hoogvliet

Deelgemeente Hoogvliet

De tentoonstelling zou oorspronkelijk eindigen op de laatste zaterdagmiddag van september. Omdat voor de unieke foto's van Hoogvliet veel belangstelling bestaat heeft het Historisch Genootschap besloten de tentoonstelling met twee maanden te verlengen. Ook op de laatste zaterdagmiddagen van de maanden oktober en november zullen de foto's van de Hoogvlietse huisarts nog te zien zijn. Het documentatiecentrum van Historisch Genootschap is geopend op elke laatste zaterdagmiddg van de maand, van 14.00 tot 17.00 uur.

Voor de volgende (historische) fototentoonstelling "Trouwen op Hoogvliet" kan he genootschap nog materiaal gebruiken. Trouwjurk accessoires, trouwboekjes, trouwkaarten, krantenknipsels, herinneringen, alles is welkom. Trouwfoto's kunt u laten scannen of digitaal toesturen naar stichting.hgh@gmail.com. We zijn ook nog op zoek naar foto's van echtparen die op Pernis moesten trouwen in de periode dat er te Hoogvliet geen huwelijksvoltrekkingen plaatsvonden