Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-09-2010

Televisie
EenVandaag
Maandag 13 september
18.15 uur - Nederland 1

BAS VAN WERVEN MAAKT DEBUUT BIJ EENVANDAAG

Bas van Werven is komende maandag, 13 september, voor het eerst te zien als presentator van EENVANDAAG, het actualiteitenprogramma van Nederland 1. Bas van Werven is het TROS-gezicht van de rubriek, Pieter Jan Hagens blijft het programma presenteren namens de AVRO.

De TROS is blij dat dit radiodier de overstap maakt naar televisie. De afgelopen weken heeft Bas al doorgebracht op de redactie van EENVANDAAG en hij heeft proefgedraaid in de studio. Nu is hij klaar voor zijn tv-debuut van aanstaande maandag: "Ik vind het een eer dat ik in de best bekeken actualiteitenrubriek van de publieke omroep mag instappen. Daar zal ik op geheel eigen wijze een draai aan geven. Ik was er eigenlijk vorige week al helemaal klaar voor!"

Bas heeft onlangs, na een periode van 13 jaar, afscheid genomen van BNR Nieuwsradio. Op die zender presenteerde hij verschillende nieuwsprogramma's, de afgelopen zeven jaar was hij de vaste stem van de ochtendshow 'On the Move'. Het programma ontving in 2008 de Marconi Award voor Beste Radioprogramma. Verder is Bas tweemaal genomineerd voor een Marconi Award voor Beste Presentator.

EENVANDAAG is van maandag tot en met zaterdag om 18.15 uur te zien op Nederland 1.


Noot voor redacties
Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl