Ondernemersseminar 'Water geven en oogsten'


Feminiene waarden als inspiratiebron voor het nieuwe ondernemen

UTRECHT, 20100901 -- Bijna 1 miljoen zelfstandige ondernemers spelen flexibel en creatief in op de veranderingen van de nieuwe tijd. Werkvoldoening, een goede work-life balance, het creëren van duurzame waarde, samenwerken en delen met anderen zijn voor hen belangrijker dan groei, winst, command en control. In dit nieuwe ondernemerslandschap nemen vrouwen een sterk groeiend aandeel in. Met hun eigen opvatting van het ondernemerschap dragen zij de spelregels aan voor een nieuwe economie.

De Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs organiseert op maandagmiddag 13 september voor ondernemers en andere belangstellenden een mini-seminar WATER GEVEN EN OOGSTEN! in het Auditorium van de Rabobank te Utrecht.

Uitgaande van het thema 'Feminiene waarden als inspiratiebron voor het nieuwe ondernemen' richt het programma zich op het veranderende ondernemerslandschap, de kleur die feminiene waarden daaraan geven en het gezicht van de nieuwe ondernemer.
Sprekers zijn Willem Lageweg (MVO Nederland), Annemarie de Jong (De Baak Change), Mirjam van Praag (Amsterdam Center for Entrepreneurship), Paul Dirken (Rabobank Nederland) en Loek Hermans (MKB Nederland).

Voor nadere informatie: www.sve.nl

Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs