Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maandag 13 september 2010

Valse KNMV-brief in omloop!

In de motorwereld is grote verwarring ontstaan door de verspreiding van een brief, waarbij zonder medeweten en goedkeuring van de KNMV haar logo is afgebeeld. De mailing waarschuwt voor levensgevaarlijke situaties en schade aan andere voertuigen, die wordt veroorzaakt door onderdelen van niet-Europese motoren die langs de Nederlandse wegen zouden liggen.

De brief met de aanhef 'Beste motorrijder', is verspreid op 9 september 2010, verwijst naar de KNMV-website en is namens de KNMV ondertekend met een naam die bij de overkoepelende motorbond niet bekend is.

De KNMV betreurt dit misbruik van haar naam en distantieert zich volledig van deze brief. Ondertussen wordt getracht te achterhalen wie voor deze mailing verantwoordelijk is, zodat gepaste maatregelen genomen kunnen worden.


---

Over de KNMV
De KNMV, opgericht in 1904, is met bijna 50.000 leden en 280 aangesloten clubs, de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland. Als overkoepelende motorbond is de KNMV gericht op: sport, opleidingen, recreatief motorrijden, verkeer en verzekeringen. Kijk voor meer informatie op www.knmv.nl.



Ingezonden persbericht