Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
13-09-2010

Nieuwe Alles over Haarden & Kachels in verspreiding!

HEEMSKERK - Vanaf vandaag ligt de nieuwe uitgave van Alles over Haarden & Kachels in de winkel. Dit magazine, met daarin een uitgebreid stappenplan voor de aanschaf van een haard of kachel, is een uitgave van Pressofoon B.V. en wordt één keer per jaar verspreid door heel Nederland en een deel van België.

Alles over Haarden & Kachels
Alles over Haarden & Kachels is een informatief magazine dat u helpt als u een haard of kachel wilt kopen. Het bevat onder meer hoofdstukken over de verschillende soorten brandstof, tuinhaarden, de schouw en het rookkanaal. Het magazine wordt één keer per jaar verspreid in een oplage van 30.000 exemplaren verspreid. De Alles over-serie bestaat reeds 31 jaar.

Deze editie
In deze editie van Alles over Haarden & Kachels staat onder meer een handige checklist om mee te nemen naar de showroom. Ook komen er diverse noviteiten aan bod en laten we zien welke trends er op het gebied van haarden en kachels zijn. Meer informatie over de inhoud van de nieuwste editie is te vinden op www.allesover-haardenenkachels.nl.

Pressofoon
Alles over Haarden & Kachels is onderdeel van de Alles over-serie. Deze serie bestaat uit acht tijdschriften die zich richten op verschillende aspecten binnen het woonsegment. Pressofoon is naast de Alles over-serie uitgever van Wonen.nl op maat, Wonen.nl de krant, Appartement & Eigenaar en Personenvervoer Magazine. Ook op het gebied van internet heeft Pressofoon veel ervaring en mogelijkheden in huis.

Noot voor de redactie,