Persbericht

13 september, 2010

Avanade is Microsoft Dynamics CRM partner van het jaar

Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten, is Microsoft Dynamics CRM partner van het jaar 2010 geworden. De Microsoft Dynamics CRM partner van het jaar-award wordt uitgereikt aan partners die innovatieve en unieke oplossingen hebben ontwikkeld, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM.

De award is toegekend voor de oplossing die organisaties helpt om verder te denken dan de traditionele CRM naar xCRM (extended CRM). Met xCRM kunnen alle belangrijke relaties beheerd worden. Avanade gebruikt Microsoft Dynamics CRM als platform om maatwerkapplicaties te bouwen waarmee informatie en processen verbeterd kunnen worden. xCRM biedt klanten uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunnen zij de interactie met hun contacten verbeteren, de talenten van medewerkers linken aan de taken die zij uitvoeren, werkroosters maken voor een optimale capaciteit, projectstatussen creëren en webportals voor zelfbediening ontwikkelen.

"Avanade is CRM partner van het jaar geworden dankzij haar succes in de markt en een sterke toename in klanten en omzet", aldus Brad Wilson, General Manager Microsoft Dynamics CRM. "Avanade werkt constant aan nieuwe oplossingen en diensten die organisaties helpen het beste uit hun Dynamics CRM-systeem te halen. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met Avanade voort te zetten en zo innovatieve oplossingen voor onze klanten te kunnen blijven bieden, alsmede onze wereldwijde aanwezigheid in de markt te vergroten."

"Avanade zet het Microsoft Dynamics CRM-platform in en helpt organisaties met het behalen van goede resultaten door het bieden van vernieuwende oplossingen", zegt Edwin Jongsma, Senior Director CRM Service Line Europa van Avanade. "We zijn op dit moment de wereldwijde marktleider voor Microsoft Dynamics CRM. Door het samenvoegen van de twee teams kunnen we de aanname van Microsoft CRM in de markt versnellen. Wij zijn blij met de erkenning van Microsoft voor onze sterke kanten op het gebied van CRM, mogelijkheden en groei."

"Microsoft is trots op de benoeming van Avanade tot Microsoft Dynamics CRM partner van het jaar", zegt Doug Kennedy, vice president Dynamics Partners, Microsoft Corp. "Avanade helpt haar klanten verder te denken dan traditionele CRM-oplossingen en maakt de vertaalslag naar verdere zakelijke mogelijkheden. Klanten zien door Avanade de positieve impact van CRM-oplossingen voor hun organisatie en zijn hiermee ambassadeur voor CRM-diensten."

Microsoft heeft de prijs uitgereikt tijdens de Worldwide Partner Conference.