Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Honderden bezoekers tijdens Bouwfonds Woonproeven

Veel animo voor 16 Brabantse nieuwbouwprojecten

Eindhoven, 13 september 2010 - De openstelling van 16 Brabantse nieuwbouwprojecten afgelopen zaterdag was met ca. 400 bezoekers een groot succes. Onder de noemer 'Bouwfonds Woonproeven' hield de projectontwikkelaar open huis, waarbij bezoekers de in aanbouw zijnde woningen kon bezichtigen. Ook namen potentiële kopers op verschillende woningen ter plekke een optie.

Bij diverse projecten konden geïnteresseerden ook de compleet ingerichte modelwoning bekijken. Een populaire methode om de laatste nieuwbouwwoning(en) te verkopen, volgens Paul Hoen, directeur Bouwfonds regio Zuid. "Iedere keer blijkt weer hoezeer mensen het waarderen om een nieuwbouwwoning aangekleed te zien met meubels, een keuken en gordijnen. Velen hebben moeite om vanaf tekening een beeld te vormen van de woning. Door een modelwoning in te richten krijgt de consument een goed beeld van de kwaliteit en mogelijkheden van de woning en woonomgeving. Het geeft mensen een gevoel bij de woning en dat is natuurlijk waar het om draait!"

Premiekorting en 95% inkoopgarantie

Maar niet alleen de modelwoningen waren een argument om een bezoek te brengen aan de deelnemende projecten. Bouwfonds heeft ook aantrekkelijke aanbiedingen, waaronder een 95% inkoopgarantie op eigen woning, in samenwerking met Provincie Noord-Brabant. "Van deze regeling is al veelvuldig gebruik gemaakt en vanwege de naderende einddatum is dit natuurlijk een belangrijk onderdeel om te promoten tijdens de Woonproeven dag. Voor het project Goirle Boschkens wordt zelfs een tijdelijke premie gegeven op de Terraswoning B ter waarde van E 30.000,--"

Een overzicht van de Brabantse projecten die deelnamen aan Woonproeven vindt u in de bijlage.

=========Einde persbericht=============




Ingezonden persbericht