Ingezonden persbericht


HP lanceert eerste zakelijke Officejets met ePrint

Amstelveen, 13 september - HP breidt zijn Officejet-lijn met de HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One serie en de HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One. Het zijn de eerste printers voor klein- en middelgrote bedrijven en gebruikers met een thuiskantoor die met het internet verbonden zijn, inclusief 's werelds eerste wide-format all-in-one printer met web connectiviteit. De HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One serie en de HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One zijn op de markt gebracht voor bedrijven die op zoek zijn naar een all-in-one printer die indrukwekkende resultaten boekt, kosten bespaart en gebruik maakt van de nieuwe ePrint technologie. De HP ePrint technologie, verwerkt in de nieuwe printers, biedt klanten de vrijheid en gemak om te printen van ieder mobiel apparaat, waar dan ook. Iedere printer krijgt een e-mailadres waardoor je eenvoudig een printopdracht kan geven wanneer je onderweg bent en klanten of collega's direct kunnen printen op kantoor - drivers en software zijn dus niet mmeer nodig. Daarnaast kunnen zakelijke klanten van HP content van het web printen zoals sjablonen en opgeslagen documenten zonder een PC. Op de printer zitten HP print applicaties die gebruikt worden via de touchscreen van de printer. De HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One serie omvat twee modellen:


- De HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One beschikt over:

o Een 6 cm groot touchscreen waar gebruikers printapplicaties kunnen vinden en printen vanuit het web.

o Een printsnelheid vergelijkbaar met die van een Laserjet: 15 pagina's per minuut in het zwart en 11 pagina's per minuut in kleur.

o Een 35-pagina dubbelzijdig automatische document feeder.

o De mogelijkheid te scannen en te faxen en om een dubbelzijdig document te kopiëren op één pagina.


- De HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One beschikt over:

o Dezelfde features als de HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One met ondermeer het verschil dat de touchscreen 10,9 cm is en een 50-pagina dubbelzijdig automatische document feeder heeft.
- De HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One beschikt over:

o De mogelijkheid om te printen vanaf 8 x 13 cm tot 33 x 48 cm (A3+ papier grootte).

o Fax, scan en kopieer functionaliteit, dat printsnelheden haalt tot 10 pagina's per minuut en 7 pagina's per minuut in kleur.

Prijs en beschikbaarheid
De HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf ¤269. De HP Officejet Pro 85000A Plus e-All-in-One is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf ¤349. De HP OOfficejet 7500A Wide Format e-All-in-One is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf ¤299.

Over HP
HP creëertt nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl.