Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Duurzame mobiliteit langs de meetlat, resultaten en kansen

Vandaag publiceert Change Magazine
ter gelegenheid van de Europese Mobili-
teitsweek haar nieuwste nummer over
duurzame mobiliteit. Klimaattijdschrift
Change Magazine legt in deze
publicatie duurzame mobiliteit langs de
meetlat. Met wetenschappers,
ondernemers en beleidsmakers nemen
we kritisch de balans op.

Tal van deskundigen, waaronder Herman Wagter, Lodewijk de Waal, Guido van Woerkom, Mira Huussen, Renate Hemerik, Martien Das, Paul Hoffschult, Tjeerd Willem Hobma en Willem de Jager geven hun mening en visie op duurzame mobiliteit in Nederland.

Schone en zuinige mobiliteit is niet meer alleen een ideaal voor de lange termijn, maar een business-opportunity voor de korte termijn. Ondernemers vertellen hoe makkelijk of moeilijk het is groene mobiliteit onderdeel te maken van de bedrijfsvoering. Instrumenten om te meten hoe gemeenten en bedrijven het doen, bijvoorbeeld wat betreft CO2-reductie, worden uitvoerig belicht.

Via het tijdschrift en internetkanaal Change Magazine Mobiliteit & Energie passeren de nieuwste visies, ontwikkelingen, mobiliteitscases en innovatieve toepassingen de revue. Voor wie niet alleen wil lezen over duurzame mobiliteit, zijn er tijdens de Europese mobiliteitsweek ook congressen als zoals 'Slim werken, slim reizen' (Taskforce Mobiliteitsmanagement) en Ecomobiel.

Met deze uitgave, oplage 25.000 ex, wordt een impuls gegeven aan de mobiliteitssector om verdere toename van onze CO2-voetafdruk te voorkomen, om kennis en netwerken te delen en samen innovatieve oplossingen en gedragsverandering in gang te zetten.

Kijk voor de inhoudsopgave op www.changemagazine.nl/magazine en bestel het nummer direct via
www.changemagazine.nl/bestellen

Over Change Magazine

Change Magazine is een multimediale uitgave op het gebied van klimaatverandering. Change Magazine bestaat uit een gedrukt tijdschrift, www.changemagazine.nl en periodieke e-nieuwsbrieven. Change Magazine komt tot stand door medewerking van samenwerkingspartners binnen overheid, wetenschap, kennisinstituten en bedrijfsleven om Nederland klimaatneutraler te maken. Het is de missie van Change Magazine om betrouwbare klimaatinformatie te vergaren, te selecteren en op toegankelijke wijze onder de aandacht te brengen. Change Magazine wordt uitgegeven door Synergos Communicatie (www.synergoscommunicatie.nl) in Haarlem, communicatiebureau van onder meer de Deltacommissie. Synergos Communicatie is sinds 1996 gespecialiseerd in klimaatcommunicatie.