Ingezonden persbericht


Online carrièrebeurs Monsterboard.nl succesvol verlopen Ruim 1600 werkzoekenden chatten met recruiters

Amsterdam, 13 september 2010 - Afgelopen zaterdag sloot de beursvloer van de eerste Virtual Job Fair van Monsterboard.nl. Zes dagen lang konden werkzoekenden 24 uur per dag de beurs bezoeken en deelnemen aan chatsessies met recruiters van diverse bedrijven, waaronder Deloitte, MTV, ING, TomTom en Accenture. Ruim 28.000 werkzoekenden bezochten de online beurs, bijna 8000 mensen plaatsten hun cv en 1645 bezoekers voerden online een gesprek met een recruiter.

Monsterboard.nl is blij met het resultaat. Warren Hammond, Managing Director van Monsterboard.nl: "We zijn tevreden met het resultaat van onze eerste online beurs. Een van de deelnemende bedrijven heeft zelfs al iemand aangenomen en de komende dagen en weken staan vele sollicitatiegesprekken gepland. Wij hebben gemerkt dat de Virtual Job Fair een welkome aanvulling is op de middelen die recruiters beschikbaar hebben. We gaan hier dan ook zeker mee door."

Ook werkzoekenden waren te spreken over de online beurs van Monsterboard.nl. Eelco de Swart, consultant, zei over de Virtual Job Fair: "Erg leuk gedaan: fijne lay-out, erg simpel en gemakkelijk te overzien. Een laagdrempelig concept, mijns inziens is dit de nieuwe manier van solliciteren."

Volg Monsterboard.nl op Twitter: http://twitter.com/monsternieuws

/// EINDE BERICHT ///

Over Monsterboard.nl
Monsterboard.nl (www.monsterboard.nl ) is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Op Monsterboard.nl staan circa 23.000 vacatures. Per maand kent de site meer dan 1,75 miljoen bezoeken (april 2010).

Monsterboard.nl is onderdeel van Monster®, marktleider op het gebied van online- recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Massachusetts. Monster heeft 37 lokale websites, gevestigd in 36 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces. Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide
Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW), het moederbedrijf van Monster®, dat al meer dan een decennium marktleider is op het gebied van online-recruitment, heeft als streven mensen te inspireren om hun leven te verbeteren. Door lokaal aanwezig te zijn in belangrijke markten in Noord-Amerika, Europa en Azië kan Monster wereldwijd werkgevers in contact brengen met werkzoekenden van hoge kwaliteit en persoonlijk carrière-advies bieden. Via websites en online-diensten biedt Monster adverteerders brede, welomschreven doelgroepen. Monster Worldwide maakt deel uit van de S&P 500-index. Meer informatie over de producten en diensten van Monster is te vinden op: www.monster.com. Zie voor meer informatie over Monster Worldwide: http://corporate.monster.com.