Politie Rotterdam Rijnmond

MAN

ONDERZOEK NAAR OVERLIJDEN MAN

Datum publicatie: 13-09-2010 21:49

ROTTERDAM ZUID - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een incident waarbij maandagavond een man om het leven kwam.

Rond zes uur werd bij de politie gemeld dat er een bebloede man op de Sliedrechtstraat zou liggen. Agenten gingen hier direct naartoe. Zij troffen een zwaargewonde man aan.

Agenten begonnen direct met een reanimatie. Ambulancepersoneel arriveerde korte tijd later en bracht de 46-jarige Rotterdammer naar het ziekenhuis. Hier bezweek hij aan zijn verwondingen.

In een flatgebouw naast de Sliedrechtstraat werd een 29-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht meer te weten over de omstandigheden waaronder het slachtoffer zo ernstig gewond geraakt is. Deze verdachte is ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Wat de verwondingen van het slachtoffer precies veroorzaakt heeft, wordt onderzocht.

Er is direct een grootschalig buurtonderzoek opgestart. Verder is de FO gestart met een sporenonderzoek. Er zijn verschillende atributen in beslag genomen.

Agenten hebben al met verschillende getuigen gesproken. Heeft u iets gezien of andere informatie over dit incident? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Zuid via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.