Gemeente Capelle a/d IJssel

Wop vergaderingen

Op dinsdag 14 september vergadert het Wop Schollevaar. Het Wop Oostgaarde vergadert op woensdag 15 september. Beide vergaderingen starten om 20.00 uur.

Wop Schollevaar
Op dinsdag 14 september 2010, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Schollevaar in het wijkcentrum, Maria Danneels erf 20.

Op de agenda staat o.a. afscheid Michel Redeker (DOCK), financiën/budget 2010, presentatie Buurtpreventie, DVD-presentatie Aalscholver, voortgang activiteiten buurtgroepen, voortgang projectgroep Armoede. Ook lopende zaken komen aan de orde

Het WOP wordt afgesloten met een borrel.

Spreekuren
Wijkwethouder Ans Hartnagel houdt voorafgaand aan de vergadering spreekuur. Wilt u daar gebruik van maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer (010) 2848232.
De buurtagenten zijn vanaf 19.30 uur aanwezig. Wilt u hen even onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet van tevoren te melden. Vragen over de buitenruimte kunt u vanaf 19.30 uur stellen aan de heer José Middelkoop.

Het volgend overleg is op 16 december 2010.

Wop Oostgaarde
Op woensdag 15 september 2010, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Oostgaarde. De uitnodiging is voor iedereen die in Oostgaarde woont, maar speciaal bedoelt voor de buurt bewoners van de Dalenbuurt. Het programma gaat specifiek over de mogelijkheden en onmogelijkheden in de deze buurt. WOP Oostgaarde bezoekt alle buurtjes met de tent, dus ook in uw buurt krijgt u de mogelijkheid mee te praten en mee te denken. De tent staat op het veldje ter hoogte van Maasdal 75.

De volgende punten staan op de agenda: wat gebeurt er al in de wijk? Wat gaat er niet goed? Hoe zou het moeten worden? Wat gaat wie doen? Rondvraag, sluiting en borrel na.

Spreekuren
Wijkwethouder Eric Faassen houdt voorafgaand aan de vergadering spreekuur. Wilt u daar gebruik van maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer (010) 2848238.
De buurtagenten zijn vanaf 19.30 uur aanwezig. Wilt u hen onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet vooraf te melden. Vragen over de buitenruimte kunt u vanaf 19.30 uur stellen aan mevrouw Nancy Rahman.

Het volgende overleg is op 18 november 2010.