PERSUITNODIGING: Ludieke stunt Rotterdam The Hague Airport en SEAT

08/09/2010 12:44

Press Release

Geachte Redactie,

Rotterdam The Hague Airport en SEAT gaan op 14 september gezamenlijk voor een ludieke stunt zorgen. Naar aanleiding van de campagne '24 uur Ibiza' die SEAT enkele weken geleden lanceerde zullen 300 kandidaten op 14 september staan te popelen om te boarden op twee Transavia-vliegtuigen met bestemming Ibiza. Maar er zal er slechts één daadwerkelijk vertrekken met aan boord 150 winnaars. Niemand minder dan WK Toerwagens-coureur Tom Coronel zal de vertrekhandeling op het platform van Rotterdam The Hague Airport verrichten en op spectaculaire wijze het vertreksignaal geven voor één van de twee vliegtuigen.

De campagne '24 uur Ibiza' die SEAT in samenwerking met de nummer 1 DJ van de wereld Armin van Buuren lanceerde, krijgt op 14 september een ongekend spannende finale. Duizenden deelnemers namen de afgelopen weken op de website www.24uuribiza.nl deel aan de 'real-life' videogame om zich te kwalificeren voor 24 fantastische uren op het populaire partyeiland Ibiza. Van die deelnemers zijn 300 kandidaten doorgedrongen tot de finale. Zij maken kans op 24 uur lang lekker eten, 'clubben' langs de kust van Ibiza, een strandfeest bij zonsondergang en vervolgens het bijwonen van de exclusieve album release party van Armin van Buuren in Club Amnesia, één van de populairste clubs van het eiland.

Spectaculair vertrek

Op 14 september aanstaande verzamelen de 300 overgebleven deelnemers zich in alle vroegte op Rotterdam The Hague Airport. Daar krijgen zij de keuze te boarden op één van de twee gereed staande toestellen met bestemming Ibiza. Zonder te weten welke van de twee vliegtuigen met 150 gelukkige winnaars ook daadwerkelijk naar het partyeiland zal afreizen. Wie maakt de juiste keuze en wordt één van de 150 winnaars van 24 uur Ibiza, met toegang tot de album release party van Armin van Buuren's nieuwe album Mirage dat vrijdag 10 september uitkomt.

Tom Coronel, de Nederlandse coureur in het Wereldkampioenschap Toerwagens (WTCC), zal vervolgens op ludieke wijze, zoals van hem verwacht mag worden, een spectaculaire vertrekhandeling verrichten en het juiste vliegtuig naar de startbaan dirigeren.

Kortom, meer dan genoeg ingrediënten om de ochtend van 14 september aanstaande op Rotterdam The Hague Airport niet snel te vergeten.

Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit om deze ongekend spannende finale van '24 uur Ibiza' op 14 september aanstaande op Rotterdam The Hague Airport bij te wonen. Mocht u daartoe interesse hebben, dan kunt u dat kenbaar maken door per ommegaande een e-mail met uw naam, e-mailadres en geboortedatum te sturen naar ard.van.den.eijnde@poncar.nl. Zonder deze gegevens is toegang tot het platform van Rotterdam The Hague Airport niet mogelijk.

Het tijdschema voor 14 september ziet er als volgt uit:

Tijd Activiteit

07.00-08.00 uur Check-in 300 deelnemers 24 uur Ibiza

08.30 uur Deelnemers boarden op vliegtuig A & B

09.00 uur Vertrekhandeling Tom Coronel en vertrek winnaars

09.00 uur Uitstappen achterblijvers, gezamenlijk afscheid

10.00 uur Einde programma Rotterdam The Hague Airport

Graag tot ziens op 14 september op Rotterdam The Hague Airport!

Met vriendelijke groet,

Ard van den Eijnde

PR-manager SEAT-importeur Pon Car

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.24uuribiza.nl