Wim Nieuwenhuijse algemeen directeur MarketResponse

14/09/2010 13:00

MarketResponse

Leusden - 14 september 2010 - Wim Nieuwenhuijse (1965) wordt per medio oktober benoemd tot Algemeen Directeur van MarketResponse. Hij volgt daarmee interim bestuurder Ronald de Kimpe op.

Nieuwenhuijse was sinds eind 2006 Executive Vice-President van Robeco Direct, de online fundbank van de Rotterdamse vermogensbeheerder. Hij startte zijn loopbaan bij Philips Consumer Electronics. Nieuwenhuijse vervulde er verschillende managementposities in binnen- en buitenland in marktonderzoek, marketing, sales en business development. Vanaf 1997 werkte Nieuwenhuijse als strategie adviseur voor een aantal internationale strategische adviespraktijken. Cliënten waren Fortune 500 bedrijven in FMCG, durables en business-to-business dienstverlening. Nieuwenhuijse studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente en volgde post-docs in Berkeley (Californïe) en INSEAD (Frankrijk).

Nieuwenhuijse: "MarketResponse is een van de toonaangevende marktonderzoeksbureaus van Nederland. Ik vind het een voorrecht om het bureau te mogen leiden naar een volgende fase in haar groei. In de snel veranderende markten heeft MarketResponse de innovatieve kracht om meningen en wensen van de markt professioneel te vertalen naar concreet advies."

Over MarketResponse

MarketResponse is een full service research & consultancybureau voor klant-, merk-, en portfoliovraagstukken. MarketResponse combineert innovatieve onderzoeksmethoden met de kennis en ervaring van vijfentwintig jaar onderzoek. Concreet advies gaat voor MarketResponse verder dan het leveren van cijfers en feiten. MarketResponse biedt beleidsadvies op maat door relevante betekenis toe te voegen aan kwantitatieve en kwalitatieve marktinformatie.





http://www.marketresponse.nl