Politie Gelderland-Midden

Fietser ernstig gewond door ongeval, politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 14-9-2010 13:07:51

EDE - De politie in Ede is op zoek naar getuigen van een ongeval van afgelopen zaterdag 11 september, waarbij op de Otterloseweg een 53-jarige Wageninger ernstig gewond raakte. Het slachtoffer verblijft nog steeds in het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde die zaterdag rond vier uur met zijn vrouw over de Otterloseweg komende uit de richting Apeldoorn toen vanuit tegenovergestelde richting ook een aantal fietsers naderden. Vanachter die fietsers kwam een tractor aanrijden die tussen de fietsers doorreed. De Wageninger schrok hiervan en remde waarbij hij ten val kwam en uiteindelijk met diverse verwondingen naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Getuigen en bestuurder gezocht
De tractor reed door; vermoedelijk had de bestuurder niets van het ongeval gemerkt. De Wageninger bleek later enkele gebroken ribben, een gebroken rib en een klaplong te hebben opgelopen. Van de tractor is slechts bekend dat die blauw/groen van kleur was en dat er een aanhanger achter gekoppeld zat. De politie is op zoek naar de bestuurder ervan en naar getuigen, die wellicht een en ander hebben zien gebeuren of die weten wie de tractorbestuurder is. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.
(101633)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---