Ingezonden persbericht


Ondernemer staat 14 september centraal tijdens De Ondernemersavond op Werkplein 't Goylaan in Utrecht

Op dinsdag 14 september organiseren Mobiliteitscentrum regio Utrecht, WijkinBedrijf en Werk030 in Utrecht De Ondernemersavond. Tijdens deze speciale avond voor werkgevers in het midden- en kleinbedrijf komen specifieke personele onderwerpen aan de orde waarmee ondernemers in de praktijk te maken hebben. De Ondernemersavond vindt plaats op Werkplein 't Goylaan in Utrecht. Wij nodigen ondernemers van harte uit deze avond bij te wonen.

Hoe kunnen ondernemers ook goede werkgevers zijn? Tijdens De Ondernemersavond kunnen werkgevers kennismaken met de trends, wet- en regelgeving rondom arbo, ziekte en ontslag. Er wordt aangegeven hoe ondernemers op een efficiënte en effectieve wijze hun personeelsbeleid kunnen vormgeven op bovenstaande aspecten. Tijdens deze netwerkbijeenkomst geven Mobiliteitscentrum regio Utrecht, WijkinBedrijf en Werk030 ondernemers de gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te sparren met interessante partijen uit zowel de private als de publieke sector.

Locatie: Werkplein 't Goylaan 127 in Utrecht

Tijdstip: het programma start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur

Aanmelding: men kan zich aanmelden door vóór 10 september een e-mail met contactgegevens te sturen naar netwerkmkb@gmail.com. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.