Ingezonden persbericht


Thule stelt vijf nieuwe producten voor op Automechanika

Automechanika 2010
14 t/m 19 september
Hal 4.0 - Stand A10 & A11

Menen, België, 25 augustus, 2010 - Thule, wereldwijd marktleider in veilige en stijlvolle transportoplossingen, kondigt zijn aanwezigheid op Automechanika aan. 's Werelds belangrijkste vakbeurs voor de auto-industrie wordt elke twee jaar georganiseerd in Frankfurt en zal dit jaar van start gaan op 14 september.

Met 580 m² zal Thule één van de grootste standhouders binnen de categorie voertuigaccessoires zijn. Thule zal niet minder dan vijf nieuwe producten lanceren op het gebied van transportoplossingen, trekhaken en aanhangwagens. Daarnaast zal Thule's nieuwe winkelconcept, speciaal ontwikkeld voor distributeurs en retailers, onthuld worden.

Thule zal een aantal productaankondigingen doen, waaronder een grensverleggend nieuw fietsentransportsysteem. Als eerste op de markt zal het bedrijf een slide bar-oplossing aanbieden die op het autodak gemonteerd wordt en het beladen vergemakkelijkt. Ander groot nieuws is de lancering van de Dynamic roof box, een nieuwe en innovatieve productlijn die de bestaande Spirit lijn zal vervangen.

Fredrik Erlandsson, Thule's juist aangestelde Senior Vice-President Communicatie vertelt: "Automechanika is de perfecte gelegenheid om te demonstreren hoe design, functionaliteit en veiligheid gecombineerd zijn om unieke en interessante Thule producten te ontwikkelen voor onze klanten. Wij willen laten zien dat Thule niet alleen staat voor transportmateriaal, maar voor een specifieke levenswijze."

Voor meer informatie over Thule of voor een interview op Automechanika met Thule's CEO, Magnus Welander, kunt u contact opnemen met de hieronder vermelde perscontacten.