Persbericht

Hilversum, 14 september 2010

Conversie deel obligatielening,
volgende stap in overname traject ZUKA

Overname converteerbare obligatielening

Het bestuur van Vivenda Media Groep heeft kennis genomen van de overname door Vero Holding BV van de converteerbare obligatielening ten bedrage van EURO 3,5 miljoen, van De Groote Zandschulp I BV en Phantasia BV.

Conversie deel obligatie lening van EUR 1.250.000,-

Het bestuur van Vivenda Media Groep NV maakt bekend dat op 13 september 2009 op verzoek van Vero Holding BV een conversie heeft plaatsgevonden van in totaal 5.083.367 aandelen Vivenda Media Groep NV met een nominale waarde van EUR 0,20 per aandeel.

Het betreft 25 obligaties van EUR 50.000,- van de op 8 december 2009 geplaatste converteerbare obligatielening van nominaal EUR 3,5 miljoen bij De Groote Zandschulp I BV, gevestigd te Woudenberg en Phantasia BV gevestigd te Soest, die zijn geconverteerd tegen een uitgifteprijs van EUR 0,2459 per aandeel.

De nieuw uitgegeven gewone aandelen zijn ten volle gerechtigd tot het dividend over het boekjaar 2010 en volgende boekjaren. Op deze aandelen rust geen lock-up.

Voor deze aandelen zal toelating tot de notering op Euronext Amsterdam van NYSE Euronext worden aangevraagd. Het totaal aantal geplaatste gewone aandelen Vivenda Media Groep NV bedraagt na de uitgifte 8.516.599 aandelen.

Overname Zuka BV door Vivenda Media Groep
De bij de overname horende due diligence onderzoeken vorderen. Naar verwachting worden ze op korte termijn afgerond.

Aandeelhoudersvergadering Vivenda Media Groep
Als de overnamebesprekingen succesvol zijn afgerond, wordt het resultaat ter besluitvorming voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Naar verwachting wordt deze aandeelhoudersvergadering in de loop van november belegd.


---

Einde persbericht