Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LAKA Huis: Platform voor integraal antwoord op vastgoedvraagstukken

15 september 2010 - Drie vastgoeddienstverleners bundelen hun krachten in het LAKA Huis.

Van Aarle De Laat, onafhankelijk huisvestingsadviseur, OZ+vastgoedjuristen en MBK, managers met bouwkracht, zien in onderlinge samenwerking de manier om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen. Het LAKA Huis huisvest daarmee 70 professionals, verdeeld over twee vestigingen in Eindhoven en Bilthoven.

Algemeen directeur Erik van Aarle: "Het LAKA Huis staat voor de visie dat organisaties met vastgoedvraagstukken gebaat zijn bij een integrale benadering. Vastgoedprojecten zijn complex en resulteren in nieuwe (exploitatie)grenzen, maar ook kansen. De drie dienstverleners bestrijken het volle spectrum van organisatieanalyses en de plaats van ambities hierin tot en met realisatie, onderhoud en exploitatie van het vastgoed. Door deze dienstverleners dicht bij elkaar te brengen, komt brede kennis en ervaring tot zijn recht.

Het integraal benaderen van vastgoedvraagstukken door Van Aarle De Laat, OZ+vastgoedjuristen en MBK wordt hiermee verankerd. Erik van Aarle: "Samen hebben we een ijzersterk aanbod en kunnen we opdrachtgevers ondersteunen in alle fasen van de vastgoedlevenscyclus. Dat betekent niet dat de one-stop-to-shop-formule een dogma is. Iedere dienstverlener werkt vanuit eigen expertise en onder eigen vlag. Opdrachtgevers kunnen een enkele vraag neerleggen of een heel traject, en hebben in beide gevallen te maken met een specialist die in staat is over muren heen te kijken en de vereiste expertise op het juiste moment in te zetten."

Het ultieme doel van Van Aarle De Laat, OZ+vastgoedjuristen en MBK is het woon-, werk- en levensgeluk van alle gebruikers van vastgoed te vergroten. Dat betaalt zich immers dubbel en dwars terug.