Travel Unie International Nederland N.V.

Rintje en dennis zoeken robinson champ 2010

Rijswijk, 24 juni 2010 â Sporthelden Rintje Ritsma en Dennis van der Geest gaan voor Club ROBINSON op zoek naar de CHAMP 2010 in de ROBINSON CHALLENGE 2010. Via deze challenge zoeken zij een reisgenoot die hen van 16 tot en met 23 september zal vergezellen naar ROBINSON Club Soma Bay in Egypte, waar niemand minder dan dé surflegende Robby Naish, 23-voudig wereldkampioen surfen, een Champions Clinic geeft. Uiteraard is voor de winnaar deelname aan deze unieke clinic inbegrepen. De man of vrouw die zich aanmeldt, krijgt de mogelijkheid om acht dagen de club in Egypte en haar faciliteiten te testen, zich te meten met echte kampioenen en hiervan verslag te doen op www.clubrobinson.nl. Journalistieke ervaring is niet vereist, maar de kandidaat moet wel bereid zijn intensief gebruik te maken van de culinaire buffetten, sportfaciliteiten (vooral (kite)surfen, zeilen en duiken), de spa, mee te doen aan WellFit lessen, bereid te zijn het innovatieve WellGood concept uit te proberen en te chillen in de lounge-area met wereldkampioenen.

ROBINSON Club Soma Bay is in 2009 geheel gerenoveerd en is dit jaar gestart met het FeelGood concept. De club is bij uitstek geschikt voor singles en couples en ligt aan een baai met de ideale omstandigheden voor wind- en kitesurfers.

De ROBINSON CHALLENGE 2010
Veel sporthelden hebben de ROBINSON Club in hun hart gesloten. Zo ook Robby Naish, die op zijn 13de al wereldkampioen werd bij de senioren. ROBINSON gelooft dat in iedereen een kampioen schuilt en heeft daarom de ROBINSON CHALLENGE 2010 uitgeschreven. De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die van 16 tot en met 23 september vrij kan nemen om, uiteraard geheel verzorgd, de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten en culinaire lekkernijen van ROBINSON Club Soma Bay uit te proberen en te beoordelen. Na inschrijving op www.clubrobinson.nl/CHALLENGE2010 worden na een strenge selectie tien kandidaten uitgenodigd voor deelname aan de ROBINSON CHALLENGE 2010 tijdens THE MISSION op 21 augustus in Brouwersdam. Hier wordt de kandidaat getest op zijn of haar winnaars mentaliteit en ROBINSON factor, waaruit uiteindelijk de ultieme ROBINSON CHAMP 2010 wordt gekozen.

Club ROBINSON
Club ROBINSON biedt volledig verzorgde clubvakanties in meer dan 20 clubs op de mooiste zon- en sneeuwbestemmingen, die zich kenmerken door uitgebreide sport- en wellnessfaciliteiten van een hoog kwaliteitsniveau. Het van oorsprong Duitse merk is marktleider in clubvakanties waar sportiviteit en gezondheid centraal staan. ROBINSON is onderdeel van TUI Nederland en boekbaar bij elk ANVR reisbureau of via www.clubrobinson.nl.