Gemeente Noordwijkerhout


Gemeente in overleg met ondernemers over werkgelegenheid

Op donderdag 16 september aanstaande treedt de gemeente Noordwijkerhout in overleg met de Noordwijkerhoutse ondernemers om gezamenlijk met een plan te komen om mede-inwoners aan een baan te helpen.

De recessie voorbij

Het afgelopen jaar is de werkloosheid gestegen. Door de economische recessie hebben ondernemers scherp moeten kijken naar de kosten van de onderneming of hebben zelfs moeten besluiten tot het inkrimpen of efficiënter inzetten van personeel. Tijdens deze avond willen gemeente en ondernemers in een open discussie met elkaar van gedachten wisselen hoe zij samen er voor kunnen zorgen dat werkzoekende Noordwijkerhouters aan een passende baan komen. De gemeente wil de ondernemers daarbij ondersteunen en faciliteren.

Economische ontwikkelingen in onze regio

Afgevaardigden van de Kamer van Koophandel, het UWV, de Mare Groep, de ISD en het jongerenloket, bieden deze avond ondersteuning met cijfers, feiten en trends inzake de werkgelegenheid. Ondernemers krijgen informatie over leerwerkplekken, of over financiële voordelen die te behalen zijn bij het aannemen van een (oudere) werkzoekende en nog veel meer.

Bent u ondernemer en hebt u de uitnodiging voor dit grootschalig overleg gemist, meldt u aan bij mevrouw C. de Haas, beleidsmedewerker welzijn van de gemeente Noordwijkerhout. Telefoon: 0252 343 811, e-mail: cdehaas@noordwijkerhout.nl.