Travel Unie International Nederland N.V.

RINTJE EN DENNIS VINDEN ROBINSON CHAMP 2010: BERT HOVING

Rijswijk â Sporthelden Rintje Ritsma en Dennis van der Geest hebben de ROBINSON CHAMP 2010 gevonden: Bert Hoving! Bert zal Dennis en Rintje van 16 tot en met 23 september vergezellen naar ROBINSON Club Soma Bay in Egypte, waar niemand minder dan dé surflegende Robby Naish - 23-voudig wereldkampioen surfen - een Champions Clinic geeft. Bert gaat zich meten met surfkampioenen en doet hiervan verslag op www.clubrobinson.nl. Daarnaast is hij bereid gevonden om acht dagen lang de ROBINSON club in Egypte en al haar faciliteiten te testen. Inclusief de culinaire buffetten, de sportfaciliteiten, de Spa, de WellFit lessen en lounge-area.

Felle strijd
Tijdens The Mission Final Edition in Brouwersdam op 21 augustus - het grootste surfevenement van Europa - streden tien kandidaten om de titel ROBINSON Champ 2010. Ze werden beoordeeld op Balans, Teamwork, Lef, Stijl, Mentaliteit, Humor, Presentatie en VIP-factor. Welke uitdagingen moesten de kandidaten ondergaan? Een surfwedstrijd op beginnerboards, een Standup Paddleboard Estafette (de nieuwste trend uit Amerika die ook wordt beoefend door Jennifer Aniston), de spectaculaire Waterjump (met drievoudige loopings) en tot slot judoën. Natuurlijk moesten de kandidaten zichzelf presenteren en motiveren waarom zij de ROBINSON CHAMP 2010 zijn. Dat alles onder toeziend oog van Rintje Ritsma en Dennis van der Geest. De jury had een zware taak; wie verdient de titel ROBINSON CHAMP 2010? Wie kan in Egypte de strijd met Robby Naish aan? Wie kan het beste ROBINSON een jaar lang actief promoten? The winner is: Bert Hoving! Hij versloeg de andere kandidaten met zijn tomeloze enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen.

De ROBINSON CHALLENGE 2010 IN EGYPTE
Veel sporthelden hebben de ROBINSON Club in hun hart gesloten. Zo ook Robby Naish, die op zijn 13e al wereldkampioen werd bij de senioren. ROBINSON gelooft dat in iedereen een kampioen schuilt en heeft daarom de ROBINSON CHALLENGE 2010 uitgeschreven. Nederland vaardigt Bert Hoving af. Bert reist op 16 september 2010 samen met Rintje Ritsma en Dennis van der Geest Naar Egypte. Zijn belevenissen zijn te volgen via www.clubrobinson.nl.