Travel Unie International Nederland N.V.

rintje & dennis surfen met legende robby naish

Rijswijk â Rintje Ritsma en Dennis van der Geest vliegen donderdag 16 september met ArkeFly naar Hurghada, Egypte. Ze gaan hier surfen met 23-voudig wereldkampioen Robby Naish. Samen met de ROBINSON Champ 2010, Bert Hoving en de winnaar van de aangeboden reis door boardguru.nl Ingmar Daldorf, verblijven ze in ROBINSON Club Soma Bay. ROBINSON verzorgt op haar clubs wekelijks clinics met topsporters. Robby Naish traint jaarlijks een select gezelschap intensief op ROBINSON Club Soma Bay. Het is voor het eerst dat hier Nederlanders aan deelnemen.

Naish Week
Vijfentwintig surfspecialisten uit Duitsland en Nederland nemen deel aan de 8-daagse clinic van Naish. Twee van hen zijn onze oud-wereldkampioenen Rintje Ritsma en Dennis van der Geest. Rintje gaat windsurfen en Dennis kitesurfen. Tijdens de clinic deelt Robby Naish zijn tips en tricks met de deelnemers, wordt er een Regatta gehouden maar is er ook voldoende tijd voor ontspanning, om optimaal te genieten van luxe faciliteiten.

Topsport Clinics
Naast Robby Naish organiseert ROBINSON Nederland op woensdag 22 september een kidsclinic in Amsterdam met tophockeyster Ellen Hoog, voor haar vaste klanten in de dop. In ROBINSON Club Sarigerme, Turkije, wordt begin oktober een Yoga & Pilates week georganiseerd. De topsportfaciliteiten zijn een duidelijk kenmerk van de Club ROBINSON vakanties. Kijk voor eerdere persberichten over Rintje en Dennis op www.tui.nl. Vanuit Egypte wordt een blog bijgehouden, deze staat op clubrobinson.nl. Hier lees je over de gebeurtenissen in ROBINSON Club Soma Bay tijdens de Naish Week.