Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 16-09-2010

Bewoonster overloopt inbreker

TILBURG - De politie heeft gisteravond in de Heikestraat een 33-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van een woninginbraak op het Columbusplein. Hij is op het bureau ingesloten.

De politie ontving gisteravond rond 22.00 uur de melding dat de bewoonster van een woning aan het Columbusplein bij thuiskomst een inbreker overlopen had. Voorzien van het signalement zochten de agenten in de omgeving. In de Heikestraat troffen ze de man die voldeed aan het opgegeven signalement aan. Bij de woning bleek dat het slot van de achterdeur geforceerd was. Uit het pand werd een portemonnee
weggenomen.

Politie treft pepperspray in auto aan

TILBURG - Agenten troffen gisteravond tijdens een controle op het Wilhelminapark in een auto een busje pepperspray aan. De bestuurder, een 31-jarige Tilburger mocht mee naar het bureau. Surveillerende agenten controleerden de auto omdat de rijstijl van de bestuurder opviel. De auto reed rond 20.15 uur met hoge snelheid over de
Gasthuisring. De peppersspray is in beslag genomen.

Passagier gewond bij verkeersongeval

TILBURG - Een 15-jarig Tilburgs meisje raakte gisteravond gewond, nadat ze als passagier betrokken was bij een verkeersongeval op de Van Vollenhovenstraat. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het Twee Steden ziekenhuis.

Rond 20.00 uur ontving de politie de melding van een verkeersongeval met letsel. In de Van Vollenhovenstraat troffen ze de betrokkenen aan. Onderzoek wees uit dat een auto, die bestuurd werd door een 63-jarige vrouw uit Berkel-Enschot via de Brittendreef de Van Vollenhovenlaan in wilde rijden. Ze zag daarbij een naderende snorfiets die bestuurd werd door een 16-jarig Tilburgs meisje over het hoofd. Tussen beiden ontstond een aanrijding waarbij de 15-jarige passagier van de snorfiets gewond raakte.

Belg toont geslachtsdeel aan passerende fietssters

RIEL - Agenten hebben vanmorgen rond 07.30 uur op het Bels Lijntje een 60-jarige Belg aangehouden. Een fietsster meldde dat een onbekende man bij het fietspad zijn geslachtsdeel toonde aan vrouwelijke passanten. Agenten troffen hem aan. Zijn onderlichaam was ontkleed. Bij het zien van de agenten vluchtte hij de bosschages in. Hij kwam niet ver, agenten grepen hem in zijn kraag en namen hem mee naar het bureau.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 16-09-2010 11:16 | © Regio Midden en West Brabant |