Travel Unie International Nederland N.V.

CHEQQER BEOORDELINGEN VANAF VANDAAG OP ARKE.NL

Rijswijk â Arke.nl publiceert vanaf vandaag bij alle accommodaties reisbeoordelingen van Cheqqer op haar website. De onafhankelijke Cheqqer beoordelingen helpen de toekomstige Arke reiziger bij het vinden en boeken van een reis. Zij zien nu in een oogopslag hoe de accommodatie van hun voorkeur door andere vakantiegangers is beoordeeld. Via Cheqqer.nl maakt Arke meer dan één miljoen ervaringen van vakantiegangers, die eerder in een hotel of appartement zijn geweest, direct inzichtelijk via haar website. Consumenten zien online reisbeoordelingen tegenwoordig als een van de belangrijkste bronnen bij het plannen van hun vakantie.

Samenwerking
âOnderzoeken hebben aangetoond dat het publiceren van vakantiebeoordelingen en ervaringen het voor de consument makkelijker maakt op internet een vakantie te boeken. Mensen willen graag weten wat ze kunnen verwachten als ze op vakantie gaan, daarom zijn ze geïnteresseerd in de verhalen en fotoâs van anderen. De onafhankelijke beoordelingen, scores en fotoâs van hotels zijn een goede aanvulling op de uitgebreide informatie die al beschikbaar is op de website van Arke. We verwachten onze klanten hier beter mee van dienst te zijnâ, zegt Jeroen Linssen, verantwoordelijk voor de website van Arke. Ook voor Cheqqer is de samenwerking gunstig omdat op deze manier de beoordelingen ook buiten het eigen netwerk toegankelijk worden gemaakt. Arnout Hemel van Cheqqer: âUiteindelijk willen wij zoveel mogelijk consumenten inspireren en helpen bij het plannen van hun vakantie. Dit is een belangrijke stap om dat te verwezenlijken.â

Klantbeoordeling na vakantie
Arke en Cheqqer werken ook samen om de beoordelingen te verzamelen. Na thuiskomst ontvangen vakantiegangers een verzoek hun accommodatie te beoordelen. Deze beoordeling wordt vervolgens gepubliceerd op de Cheqqer en Arke websites. Arke.nl toont op haar website alleen de Nederlandstalige beoordelingen, maar biedt bezoekers ook de mogelijkheid om via Cheqqer.nl toegang te krijgen tot andere, internationale beoordelingen. De vakantiebeoordelingen van Cheqqer worden binnenkort ook toegevoegd op de andere TUI websites, zoals Hollandinternational.nl en Lastminute.nl, die net als Arke onderdeel uitmaken van TUI Nederland. KRAS.NL, ook een reismerk van TUI Nederland, toont de beoordelingen van Cheqqer al enige tijd op haar website.

Andere noviteiten Arke.nl
De samenwerking met Cheqqer is niet de enige noviteit op de website van Arke. Arke.nl biedt eveneens een geheel vernieuwde Wintersport sectie, met nóg uitgebreidere informatie over wintersportmogelijkheden en -omstandigheden. Daarnaast biedt Arke een flink aantal bestemmingen nu inclusief skipas aan. Ook nieuw is de sectie Rondreizen op Arke.nl. Klanten kunnen nu een groot aantal complete groeps- en individuele rondreizen online boeken.