'Mooiste Studente 2010 is slim én sexy'

16/09/2010 14:01

Studenten.nl

Afgelopen dinsdag en woensdag zijn in Amsterdam 60 studentes in lingerie gecast voor de Verkiezing Mooiste Studente 2010, georganiseerd door Studenten.nl. In samenwerking met Max Models en topfotograaf Jasper Suyk en gesponsord door After Eden werd deze verkiezing georganiseerd om iedere studente met beauty én brains een kans te geven op een carrière in de modewereld.

HBO -en WO-studentes uit heel Nederland konden zich inschrijven voor de Verkiezing Mooiste Studente 2010. Door een profiel met foto's aan te maken op www.studenten.nl.konden de studentes zich aanmelden om daarna in spanning af te wachten of ze van Studenten.nl een uitnodiging zouden ontvangen voor de casting. Op basis van de profielen zijn uit ruim 280 aanmeldingen 60 studentes geselecteerd die in hun mooiste lingerie en op hoge hakken gecast werden.

De jury, bestaande uit Studenten.nl, Max Models en Jasper Suyk koos tijdens deze casting 15 studentes die naar de finale gaan. Deze finalisten krijgen een professionele fotoshoot in lingerie van After Eden door topfotograaf Jasper Suyk. Vandaag krijgen de 15 gelukkigen bericht en worden zij uitgenodigd om naar de shoot te komen, volgende week dinsdag en woensdag Suyk in discotheek The Champ in Noordwijk. De 15 finalisten die daar zullen verschijnen zijn:

Kandidate Leeftijd Provincie Studie

Charissa Geluk 20 Noord-Holland Biomedische Wetenschappen

Tamlyn Cosster 22 Zuid-Holland Huidtherapie

Suusje Hogeling 21 Gelderland Verpleegkunde

Sladjana Kokic 28 Noord-Brabant International Media & Entertainment Management

Amanda Ravensbergen 18 Noord-Holland Hotelschool en Eventmanagement

Farida Alemi 21 Flevoland Bedrijfseconomie

Svetlana Katina 23 Zuid-Holland International Bussiness and Management

Elise Kersbergen 19 Zuid-Holland Bedrijfskunde

Marjolijn van Kooij 20 Zuid-Holland Geneeskunde

Nina Melgarejo 19 Noord-Holland Rechten

Jeanine Clabbers 21 Utrecht Utrecht Law College

Laurie Ruijsch 17 Gelderland Voeding & Diëtetiek

Mandy de Poel 17 Groningen Rechten

Marimarth de Moor 23 Groningen International Betrekkingen en Organisatie

Desiree van Groesen 22 Noord-Brabant Tour Management

Campagne voeren

Door zelf campagne te voeren door middel van hun profiel, foto's, video-interview en netwerken als Hyves en Facebook, kunnen de studentes die door de casting zijn gekomen, stemmen winnen. Van deze 15 finalisten zullen er twaalf op een verjaardagskalender komen te staan met hun beste foto uit de shoot. Vanaf vandaag is dit materiaal te zien op Studenten.nl en kan iedereen elke dag één keer op zijn of haar favoriete kandidate stemmen om haar op de kalender te helpen die een oplage van 10.000 stuks zal hebben. Om alle profielen en foto's te bekijken en te stemmen ga je naar www.studenten.nl/verkiezingen.

Prijzen

De kalender wordt via Studenten.nl verkocht, de opbrengst ervan komt ten goede aan malariabestrijding. Door op de kalender te verschijnen krijgen de dames in ieder geval eeuwige roem. Maar bij een verkiezing hoort natuurlijk een winnares: De mooiste studente ontvangt een geldbedrag van 1.000,- euro en een jaar lang gratis lingerie van After Eden. De studente op de tweede plaats ontvangt een wintersportvakantie van Skistuds, ter waarde van 500,- euro. De derde finaliste wint een Cool Items pakket, ter waarde van 250,- euro. Bovendien krijgt de top 3 een contract bij MAX Models en een 'Herinnering op Linnen'. Het is voor de dames dus zeer de moeite waard om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Sexy lingerie

Tijdens de casting heeft de professionele jury veel mooie studentes gezien. De studentes werd gevraagd zichzelf voor te stellen, er werden enkele foto's gemaakt en met een camera op hun neus werd hen een interview afgenomen. Ook kwam SBS nog even om de hoek kijken om een item over de verkiezing te maken voor Hart van Nederland. En alles in sexy lingerie. "Maar in plaats van de concurrentie uit te schakelen, hielpen de studentes elkaar met tips en door te vertellen wat er verwacht werd, waardoor de sfeer tijdens de castingdagen erg goed was", aldus Jilde Hartman van Studenten.nl.

Over Studenten.nl

Studenten.nl is het populairste studentenplatform van Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Over MAX models

MAX Models is een befaamd modellenbureau, zowel nationaal als internationaal. MAX heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met alle grote bureaus in o.a. Parijs, Milaan en New York.

Tevens is MAX Models al jaren partner in de Fancy modellenwedstrijd, wat voor menig model de opstap bleek te zijn voor een glansrijke internationale carrière. TV persoonlijkheden als Renate Verbaan en Froukje de Both zijn hun carrière begonnen bij MAX Models.

Aanstaande dinsdag zullen de vijftien verkozen studentes wederom in lingerie verschijnen tijdens de fotoshoot door Jasper Suyk in discotheek The Champ te Noordwijk.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.studenten.nl


Noot voor de redactie:

Onze partners:

After Eden

Skistuds

Cool Items

Alternate

Herinnering op Linnen


Noot voor de redactie,