Gemeente Dongen

Kinderlintje promotour

Publicatiedatum: 16-9-2010

René Roovers bracht maandag 13 september jl. een bezoek aan basisschool De Noorderpoort. Dit in het kader van de promotour van het Kinderlintje 2010! Tijdens de eerste weken van het schooljaar worden de campagnematerialen verspreid op alle basisscholen in de gemeente Dongen. Op drie basisscholen geeft de wethouder de materialen persoonlijk af. Zo komen de komende weken basisschool St. Agnes en basisschool De Wegwijzer aan de beurt. Op deze manier kan de wethouder de leerlingen meer vertellen over het Dongense Kinderlintje.

Wethouder René Roovers spreekt een groep leerlingen van De Noorderpoort toe

Ook aan de bibliotheek, De Cammeleur en JC de Poort worden posters en flyers ter beschikking gesteld. Brengt u een bezoek aan het gemeentehuis? Neem dan vooral een voordrachtformulier mee. Ze liggen klaar in de Centrale hal. Ook staat er meer informatie op deze pagina.

Kinderlintje
Op zaterdag 20 november reikt burgemeester Simone Dirven-van Aalst samen met wethouder René Roovers voor de derde keer Kinderlintjes uit aan kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar die iets bijzonders hebben gedaan. Opas, omas, meesters, juffen, buurvrouw, wijkagent: kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Laat het de gemeente voor vrijdag 29 oktober 2010 weten!

Jury
Na de sluitingsdatum beoordeelt een jury welke kinderen in aanmerking komen voor een lintje. Deze jury bestaat uit burgemeester Simone Dirven-van Aalst, wethouder René Roovers, Zuster Rafaël en ereburger Karel de Geus. De genomineerde kinderen, hun ouders en de personen die iemand hebben voorgedragen ontvangen te zijner tijd een speciale uitnodiging voor de feestelijke uitreiking op zaterdag 20 november 2010.