Diversiteitsprijs 2010: aanmeldtermijn verlengd tot 1 oktober

16/09/2010 15:24

MOVISIE

Voor de vierde MOVISIE Diversiteitsprijs is een record aantal projecten aangemeld. Vanwege de grote belangstelling is de aanmeldtermijn verlengd tot 1 oktober 2010. De jury nomineert op 11 oktober drie projecten voor de prijs. De winnaar van de Diversiteitsprijs 2010 wordt bekend gemaakt op 1 november tijdens de Onbeperkte Diversiteitsdag in Podium Mozaïek te Amsterdam.

Aanmelden kan nog tot vrijdag 1 oktober, 12 uur. U kunt een project inzenden waarbij u direct betrokken bent, maar u kunt ook één of meerderde projecten van anderen voordragen. U meldt het project heel eenvoudig aan op www.movisie.nl/diversiteitsprijs. Hier vindt u ook de criteria en meer informatie over de prijs.

Jury Diversiteitsprijs 2010

De jury bestaat uit:


- Jetta Klijnsma (Tweede Kamer lid PvdA);


- Ronald May (voormalig coördinator Intercultureel Management GGZ Altrecht);


- Hans van der Wilk (oud-directeur Pandora);


- Léon Poffé (projectleider gelijke behandeling en personen met een handicap Ministerie van VWS);


- Reni de Boer (voormalig ambassadeur Onbeperkt Nederland);


- Simone Kortbeek (directeur MOVISIE).


1 november: Onbeperkte Diversiteitsdag

Op maandag 1 november organiseert MOVISIE in Podium Mozaïek te Amsterdam de Onbeperkte Diversiteitsdag. Het thema is 'Léven met beperkingen'. Iedereen is van harte welkom bij deze dag vol inspirerende projecten, kennisuitwisseling, verhalen van schrijfster Karin Spaink en alpineskiër Kees Jan van der Klooster, debat, theater (de bijzondere voorstelling Kreukel Dialogen), netwerken, lekker eten & drinken, en de uitreiking van de vierde Diversiteitsprijs. Kaarten voor organisaties kosten 50 euro en voor vrijwilligers 25 euro. Dit bedrag is inclusief de theatervoorstelling, de lunch en de borrel na afloop. Ga naar www.movisie.nl/diversiteitsbeleid (Onbeperkte Diversiteitsdag) voor het aanmeldformulier en het programma.

VSBfonds is hoofdfinancier van de Diversiteitsprijs 2010.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Diversiteitsprijs 2010 en de Onbeperkte Diversiteitsdag 2010 kunt u contact opnemen met Sita Basant, s.basant@movisie.nl.





http://www.movisie.nl/diversiteitsprijs