Boek 'Inhaalrace' van Rob Kamphues gepresenteerd

16/09/2010 16:07

Press Release

Leusden, 16 september 2010 - Op Circuit Park Zandvoort werd vandaag het boek 'Inhaalrace' van TV-presentator, cabaretier, schrijver en hobby-autocoureur Rob Kamphues gepresenteerd. Precies op zijn 50e verjaardag overhandigde Kamphues het eerste exemplaar van het boek aan beroepscoureur Tom Coronel, die met een SEAT Leon TDI uitkomt in het FIA WK Toerwagens. Vorig jaar was Kamphues zelf actief in de SEAT Leon Eurocup en vormde hij samen met Coronel het 'SEAT Team Holland'.

Dat de presentatie van het boek 'Inhaalrace' juist op Circuit Park Zandvoort plaatsvond, en dat Tom Coronel het eerste exemplaar in ontvangst nam, was bepaald geen toeval. Naast televisie maken, cabaret en schrijven vormt autosport een belangrijk element in het leven van Rob Kamphues, voor wie vorig jaar een droom in vervulling ging toen hij zich door zijn opname in het 'SEAT Team Holland' een heuse fabriekscoureur mocht noemen.

Over zijn belevenissen in de racerij - zijn ambities, zijn twijfels en zijn resultaten - schrijft Kamphues in zijn nieuwe boek. Maar dat is niet het enige waar het in 'Inhaalrace' om draait. Ook het feit dat zijn huwelijk op de klippen is gelopen door een affaire met een jongere vrouw, dat hij na de scheiding woont in een caravan zonder WC, water en stroom en hoe hij een nieuwe liefde ontmoet, wordt beschreven in het boek. Sommigen noemen het wellicht een midlife-crisis, anderen het najagen van een droom. Het leverde in ieder geval een lezenswaardig verhaal op.

Rob Kamphues: 'Inhaalrace'. Uitgave Thomas Rap, ISBN 978 90 6005 971 5.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.seat.nl