Gemeente Binnenmaas

Geslaagd bedrijfsbezoek Maasdam en Puttershoek

16-09-2010 Logo Ondernemen in Binnenmaas

Woensdag 15 september heeft het college van burgemeester en wethouders drie bedrijven in Binnenmaas bezocht. In Maasdam werd bouwmarkt Formido bezocht. In Puttershoek ging het college op bezoek bij opleidingsinstituut bedrijfshulpverlening Eef Snaayer en gordijn- en interieurspecialist Interstyledecor. Beide bedrijven zijn gevestigd in het recent ontwikkelde bedrijfsverzamelgebouw Pietershoecke.

Bedrijfsbezoek college Bedrijfsbezoek college Bedrijfsbezoek college

Ondernemen in Binnenmaas

Tijdens de bedrijfsbezoeken hebben de ondernemers het college zeer gastvrij ontvangen en toelichting gegeven op hun bedrijfsvoering. Er was ruimschoots gelegenheid elkaar nader te leren kennen en met elkaar van gedachten te wisselen over de dagelijkse praktijk van het ondernemen in Binnenmaas. Het college heeft op een ontspannen manier kunnen ervaren welke werkzaamheden deze ondernemers uitvoeren. Zowel de ondernemers als het college hebben het bezoek als positief ervaren.

De gemeente legt regelmatig bedrijfsbezoeken af. Doel hiervan is om een goed contact met het lokale bedrijfsleven te onderhouden.