Ingezonden persbericht


Persbericht

Ilse DeLange in Limbricht

Ilse DeLange de pop-country-rock sensatie van Nederland goes down south en zal op donderdag 16 september in Limbricht een spectaculaire live show met haar band verzorgen. Voor de ultieme lokale Ilse DeLange fan de mogelijkheid om haar van dichtbij te aanschouwen in hartje Limburg.

Toen Ilse DeLange 8 jaar oud was betrad zij al voor het eerst het podium , elf jaar later in 1996 veroverde ze Nederland met haar debuutalbum "World of Hurt" en de debuutsingle "I am not so tough", anno 2010 is zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Haar unieke sound, haar spectaculaire optredens en haar sprankelende persoonlijkheid maken van haar één van Nederlands meest geliefde artiesten. Haar bescheiden tours door Nederland waren keer op keer razendsnel uitverkocht en onderstrepen het feit dat het Nederlandse publiek dol is op Ilse DeLange. Haar eerste eigen concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam april 2007 was zelfs zo snel uitverkocht dat er een tweede datum werd toegevoegd, kortom Ilse DeLange is een top artiest en het Nederlandse publiek is onder de indruk. Eind augustus dit jaar komt Ilse's nieuwe album uit, waarvan de single "next to me" nu al hoog in de Nederlandse hitlijsten noteert. Voor de Limburgse fans die haar in juni gemist hebben toen ze optrad in Heerlen is er nu een twee kans en wel in Kasteel Limbricht op donderdag 16 september. Hier zal zij met haar band optreden tijdens de Business Entertainment Night in de intieme paviljoentent vlakbij het kasteel. Vorig jaar was dit een daverend succes met Marco Borsato als hoofdact en dit jaar zal Ilse DeLange een sensationeel optreden neerzetten. De avond die opgezet is om voor het lokale bedrijfsleven een leuke avond uit te verzorgen is dit jaar ook toegankelijk voor het grote publiek. De kaarten hiervoor zijn echter beperkt dus als je het niet wilt missen, ben er dan snel bij met bestellen.

Kasteel Limbricht profileert zich onder zakelijk Limburg al enkele jaren door het verzorgen van complete bedrijfsuitjes en sinds dit jaar is er ook iedere eerste dinsdag van de maand een After-Work-Party, waar onder het genot van een drankje en hapje volop genetwerkt kan worden. De reacties op de Business Entertainment Night van verleden jaar met Marco Borsato waren lovend en daarom wordt het nu voor de tweede keer georganiseerd. Ook dit concept is een manier om de hard-werkende-mens in Limburg een stukje vermaak te bieden en de bedrijven aan kasteel Limbricht te verbinden. Het optreden van Ilse DeLange kan eventueel vooraf gegaan worden met een diner in het kasteel, voor grotere groepen bestaat zelfs de mogelijkheid tot het kiezen van een intieme zaal waar het diner voor jouw groep geserveerd zal worden.

Kasteel Limbricht is het oudste Terpkasteel in Nederland en biedt door de unieke locatie, de landelijke ligging, maar toch in de nabijheid van elke Limburgse stad een mooie uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Een heerlijke plek om te ontspannen met een goed glas wijn of een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai en voor het bedrijfsleven een unieke locatie om het werk los te laten- of buiten de eigen bedrijfsmuren juist te verankeren, dan wel door business meetings of ontspannende activiteiten.

Ilse DeLange op kasteel Limbricht 16 september, een unieke Nederlandse zangeres op een unieke plek in Limburg.