SMS2MATCH: Nieuwe features zorgen nog beter voor de juiste contacten


UTRECHT, 20100916 -- SMS2Match voegt nieuwe features toe op grond van ervaringen opgedaan tijdens events, waarvan de laatste plaatsvond op 26 augustus jl. tijdens een ABN AMRO netwerk bijeenkomst in WTC Rotterdam

Netwerken is een complex geheel van vraag en aanbod. Bij events wordt regelmatig het netwerken bevorderd, maar op basis waarvan? Veelal is het de organisator die bepaalt waarop deelnemers zullen netwerken en matchen. SMS2Match biedt de mogelijkheid om met open vragen de interesses van deelnemers aan een event te vekrijgen. SMS2Match analyseert de gegeven antwoorden en stelt op basis daarvan een profiel samen waarop wordt gematcht. Hierdoor komen matches tot stand ingegeven door de deelnemers zelf en niet ingegeven door de organisator. De match wordt persoonlijker en kwalitatief beter.

Teneinde duidelijk te maken waarop de match is gebaseerd, zal bij een sms-contactverzoek worden vermeld waarop de deelnemers matchen. Dit leent zich tevens als "ijsbreker" om het gesprek met de match te beginnen.
SMS2Match.com is een nieuwe manier goede contacten op te doen en om elkaars contactgegevens electronisch te verkrijgen. Vooraf aan een event beantwoorden de deelnemers online een aantal (open) vragen, waarbij op basis van de antwoorden een profiel van de deelnemer wordt samengesteld. Bij aanvang van het event ontvangen de deelnemers per sms de namen van hun beste matches, gebaseerd op dit profiel. Vervolgens kunnen zij een contactverzoek per sms versturen en als dat wordt geaccepteerd krijgen beide per sms, maar ook per email elkaars contactgegevens.

Niet alleen tijdens, maar ook na afloop van het event kunnen contactverzoeken worden verstuurd en aanvaard.

www.sms2match.com





Ingezonden persbericht