Ingezonden persbericht


Vanaf 16 september op Nintendo Wii
De DJ game 'In the Mix featuring Armin van Buuren' wordt 16 september a.s. exclusief op Nintendo Wii uitgebracht. Deze unieke game met de nummer 1 DJ van de wereld in de hoofdrol biedt een unieke mogelijkheid om in de voetsporen van Armin te treden. Spelers kunnen met de game zelf ervaren hoe het voelt om als Armin trancemuziek te mixen en interactie met het publiek te hebben.

In the Mix featuring Armin van Buuren biedt spelers de ultieme DJ ervaring, waarbij zij met behulp van beschikbare effecten, loops en losse parts muziek kunnen mixen. De game bevat maar liefst 61 trancetracks van Armin van Buuren en artiesten waar hij veel mee samenwerkt. De functionaliteiten van de Wii zullen optimaal worden ingezet om het gevoel van zelf mixen maximaal tot leven te brengen. Zo kunnen DJ's in spé contact maken met het publiek door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening.

In the Mix featuring Armin van Buuren is in vijf verschillende game modi te spelen:


* Speluitleg
In de modus 'Speluitleg' worden de basisprincipes van het spel uitgelegd. Het concept van mixen en andere basis DJ skills worden hier stap voor stap behandeld. De speler wordt zo klaargestoomd voor het belangrijkste spelonderdeel: de Carrière Mode.
* Carrière Mode
In de Carrière Mode volg je het carrièrepad van een ultieme DJ: je begint te draaien in kleine clubs en als je het goed doet, mag je draaien in grotere clubs en op festivals of speel je in het buitenland! Doe je best en krijg tips van Armin van Buuren die je misschien zelfs een contract aanbiedt bij het Armada label. Je kunt op meer dan 30 venues in 15 steden wereldwijd optreden. Vordert je carrière, dan verdien je meer geld, waarmee nieuwe en betere DJ uitrusting kan worden gekocht, zoals nieuwe mixers en effect apparatuur.
* Feest Mode
In de Feest Mode ervaar je de opwinding om te DJ'en voor een groep vrienden. Je kunt in deze modus geen fouten maken en kiest uit bestaande tracks uit de game of zelf gemaakte nummers, die gemixt kunnen worden met extra effecten. Zet de sfeer voor het feest neer en imponeer je vrienden met je DJ skills!
* De Studio
In de modus 'De Studio' waan je je in een heuse geluidsstudio. Hier kunnen met behulp van alle beschikbare apparatuur en muziekelementen uit het spel zelf nieuwe nummers worden gemaakt. Je begint met een drum track, legt er een baslijn overheen en voegt tenslotte synthesizers, vocalen en effecten toe. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.
* Quickplay
In de Quickplay Mode krijgt de speler de beschikking over een standaard set DJ skills en apparatuur, wordt een willekeurige setlist gegenereerd en kan de speler binnen een mum van tijd de actie aan den lijven ondervinden. Ideaal om nog even snel een vette dance sessie neer te zetten!

De verschillende gamemodi en de 7 uur muziek die de game bevat staan garant voor urenlang speelplezier. Imponeer het publiek en overtref jezelf met jouw eigen opzwepende trancemixen!

Platform: Nintendo Wii
Prijs: ¤ 39,95

Foreign Media Games
Foreign Media Games, onderdeel van Foreign Media Group, is uitgever van games op PC, Nintendo DS en Nintendo Wii. Met titels als Denksport, 10 voor Taal, Een tegen 100, Suske & Wiske en de Texas Rakkers brengt Foreign Media Games populaire IPs effectief uit op gaming formats, gericht op een breed publiek.



Ingezonden persbericht